Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norge

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norge

Velkommen til Quality Hotel Skifer med beliggenhet i hjertet av Oppdal. Hotellet har 177 rom, konferanseavdeling, restaurant og velværeavdeling. Det perfekte hotellet for både jobb og ferie. Hos oss er det alltid hjerterom ved foten av fjellet!

Quality Hotel™ Skifer 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Skifer

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Skifer ligger i Oppdal sentrum, 12 mil sør for Trondheim. Hotellet har 177 rom, moderne og fleksible konferanselokaler, restaurant og velværeavdeling. Hotellets beliggenhet er et perfekt utgangspunkt for kurs-konferanse og ferie-fritid opphold i vakre omgivelser og naturskjønne opplevelser.

Hos oss er det nå pågående arbeid i forbindelse med byggingen av Skifer Signatur, det kan være noe begrenset med parkeringsplasser i en periode. Alternativ parkeringsplass ved Byggmix Oppdal.

Sentralt i Oppdal

Her i sentrum av Oppdal, 545 meter over havet, omgitt av fjellområdet Trollheimen og Dovre nasjonalpark, ligger Quality Hotel Skifer. Fra hotellet er det kort vei til både buss- og jernbanestasjon, og rett utenfor hotelldørene venter kjøpesenter, restauranter, kultursenter med kino, bibliotek, badeanlegg og mye mer.

Alt fra dobbeltrom til suiter

Våre 177 hotellrom er moderne og praktisk innredet i myke, naturlige farger. Vi har rom for de fleste behov. Velg mellom alt fra dobbeltrom, familierom, superior rom eller suite. Dessuten har vi 23 universalrom (tilpasset funksjonshemmede). De fleste rommene har utsikt mot fjellene, og alle rom har gratis trådløst Internett og nye installerte 50" SMART TV med innebygd Chrome Cast på alle hotellrom. Les mer om våre ulike rom her.

À la carte-restaurant med åpent kjøkken og lobbybar

Vi vet at god mat, utvalgt drikke og fornøyelser er fundamentet for et godt opphold. I hjertet av hotellet finner du vår à la carte-restaurant med åpent kjøkken, der du kan se våre kokker skape lekre måltider av regionens ferske råvarer etter sesong. I lobbybaren kan slappe av i en av sofagrupper og nyte lette småretter og noe å drikke. Vi renoverte vårt kjøkken i Juni 2022 og du kan Lese mer om restauranten her.

Koble av i velværeavdelingen

Etter en begivenhetsrik dag kan det være herlig å slappe av i vår Velværeavdeling med med utsikt over skibakkenee. Her kan vi tilby sauna, steambadstu, fotbad, dusjer og garderober. Minera Velvære tilbyr også spabehandlinger dersom du vil ta litt ekstra vare på deg selv. Les mer her.

Konferanse eller event i et miljø utover det vanlige

Quality Hotel Skifer har en moderne og fleksibel konferanseavdeling med en totalkapasitet på opptil 300 personer. Vi hjelper deg gjerne med planlegging av konferanse, kickoff eller andre arrangement som konfirmasjon, bryllup eller merkedager.  Les mer om våre konferanse- og eventmuligheter her.

Et perfekt utgangspunkt for opplevelser, vinter som sommer

I gåavstand fra hotellet eller en kort bilreise unna finner du et av de største alpinområdene, med milevis av preparerte løyper for langrenn om vinteren og en rekke vandrings- og sykkelveier om sommeren. Vi hjelper deg gjerne med forslag til aktiviteter av alle slag. I tillegg til ski og sykkel er det også muligheter for curling, golf, fiske, moskussafari og rafting samt mange teambuildingaktiviteter.

Opplev hotellet

Hotellets karakteristiske fasade er bygget av lokal skifer, og den spesielle steinarten går også igjen i interiøret. Sammen med stein, tre og ulltekstiler skapes en varm og vennlig atmosfære.

Hjertelig velkommen til Quality Hotel Skifer!

Kontakt

  • Ola Setroms veg 35 7340 Oppdal , Norge

Finn frem til hotellet

Tog/buss

Til Oppdal Skysstasjon

Fra Trondheim Lufthavn Værnes

Buss, tog eller taxi/bil

Taxi

Vi anbefaler Trøndertaxi +47 72 42 12 05

Om Quality Hotel Skifer

Antall hotellrom

177 rom – 354 senger

Antall konferanselokaler

6 stk – plass til opptil 300 personer

Avstand til flyplass

Trondheim Lufthavn Værnes: 160 km, ca. 2 timer med bil

Avstand lokal kollektivtrafikk

Oppdal Skysstasjon: 300 m

 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.