Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norge

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norge

Velkommen til Quality Hotel Skifer med beliggenhet i hjertet av Oppdal. Hotellet har 177 rom, konferanseavdeling, restaurant og velværeavdeling. Det perfekte hotellet for både jobb og ferie. Hos oss er det alltid hjerterom ved foten av fjellet!

Quality Hotel™ Skifer 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

5,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Skifer

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid, sies det. Vi på Quality Hotel Skifer er stolte av vår frokostbuffet, der vi har et stort utvalg av økologiske produkter. Blant annet serveres varmretter, hjemmebakt brød, en stor variasjon av pålegg, frisk frukt, salater, kornblandinger og mye mer.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Vår frokostsal har varierende åpningstider i sommerperioden og i langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Parkering

Som gjest hos oss har du tilgang til gratis parkering utendørs i hotellets bakgård. Hos oss kan du lade elbilen for 150kr. Begrenset antall plasser. Hurtiglader finner du 500 meter unna hotellet ved Oppdal Skysstasjon, og i Oppdal sentrum.

Hos oss er det nå pågående arbeid i forbindelse med byggingen av Skifer Signatur, det kan være noe begrenset med parkeringsplasser i en periode. Alternativ parkeringsplass ved Byggmix Oppdal.

Velværeavdeling

Vår Velværeavdeling er utstyrt med badstu, fotbad, dusjer og garderober. Her er det utsikt over skibakkene.

Inngang til velværeavdelingen koster 250 kr for 2 timer. Dette inkluderer fri bruk av steambadstu og badstu, fellesområde, badekåpe og tøfler. Booking av dette gjøres på mail : q.skifer@strawberry.no.

Ved bestilling av massasje er også tilgang til velværeavdelingen inkludert. 

Book massasje

Gym

Vil du få opp pulsen, har vi også avtale med nærliggende treningssenter Krux, der du som hotellgjest kan trene til ekstra hyggelige priser. Ta kontakt med resepsjonen for treningskort og priser.

Åpningstider
Krux trening
Alle dager med nøkkelkort: 05.00 - 24.00

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

WiFi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst Internett.

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Grab-N-Go
 • Joggerute
 • Heis
 • Gratis parkering
 • Utendørs parkering
 • Badstue
 • Flatskjerm
 • Konferansesenter
 • Kopimaskin
 • Softismaskin
 • Kaffemaskin på utvalgte rom
 • Restaurant

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.