Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand Royal Narvik ,  Norge

Quality Hotel™ Grand Royal

Narvik,  Norge

Hotellet er åpent og for tiden pågår det renovering. Quality Hotel Grand Royal er et fullservice konferansehotell kun 1 minutt fra Narvik togstasjon og 5 minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg. Bo i hjertet av Narvik, nær shopping, natur og opplevelser!

Quality Hotel™ Grand Royal 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Grand Royal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Grand Royal er byens største hotell med masse spennende historie i veggene. Vi er lokalisert i sentrum av Narvik, med flybussen rett utenfor døren. Velkommen hjem!

Om hotellet 

Flytt  inn i historien og sjarmen til Quality Hotel™ Grand Royal! Med 139 unike hotellrom og kapasitet for opptil 500 kursdeltagere, er vi ikke bare et sted å bo, men også en levende fortelling om Narviks rike arv

Vi elsker opplevelser 

Med en førsteklasses beliggenhet i hjertet av byen, er vi omgitt av majestetiske fjell, vakre fjorder, pulserende shopping og fascinerende kultur. La vårt vennlige personale være din guide til de utallige opplevelsene Narvik har å by på - fra fjellturer og skiløyper til en historisk togtur og fascinerende museer.  Ditt eventyr venter rett utenfor døren!

Restauranter 

La smakene ta deg med på en reise hos oss! Gled deg over de deilige rettene på våre unike spisesteder.
Hos Rallar'n Pub & Kro, en institusjon blant lokalbefolkningen, kan du nyte saftige biffer i en atmosfære som oser av sjarm. Og på toppen av alt dette, bokstavelig talt, venter Linken Restaurant & Bar med en himmelsk utsikt over fjell og fjord, hvor vi serverer en spennende blanding av spansk tapas med en Nord-Norsk vri. La smaken av eventyr bli en del av ditt opphold hos oss!

Konferanse hos oss

For at du skal kunne finne det som passer perfekt for din anledning, kan du velge mellom syv møterom i forskjellige størrelser med nyrenoverte Royal Hall som den største som kan huse omlag 500 deltakere. 

Vårt personale er tilgjengelig for å hjelpe deg med å organisere detaljene. Les mer om våre konferansefasiliteter.

Arrangementer og selskaper 

Vi går all in på smak og service!
Vår lidenskapelige stab står klare til å gi deg den ultimate opplevelsen. La oss skape magien rundt ditt neste arrangement, enten det er et bryllup, konfirmasjon, jubileum eller minnestund. Med vår ekspertise og dedikasjon kan du forvente en uforglemmelig opplevelse som setter standarden for minneverdige øyeblikk.

Hotellet med historie i veggene

Vår historie er ikke bare gammel, den er levende - fra våre første dager tidlig på 1900-tallet med vår rolle som base for tyskerne under 2. Verdenskrig, til i dag hvor hotellet er under omfattende og spennende renoveringsprosjekter!
Hver vegg og korridor forteller en historie som vi er stolte av å dele.

La oss ta deg med på en reise gjennom tid og smak på Quality Hotel™ Grand Royal, hvor hver detalj bærer preg av vår spennende fortid og vårt engasjement for å skape uforglemmelige opplevelser i dag.

Kontakt

  • Kongensgate 64 8500 Narvik , Norge

Finne frem til hotellet

Tog

Narvik Togstasjon

Buss

Narvik Bussterminal

Fra Harstad/Narvik lufthavn Evenes - EVE

Flybussen stopper rett utenfor hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Narvik Taxi, 
telefon +47 07550.  

Om Quality Hotel Grand Royal

Antall rom

139 rom

Antall konferanselokaler

1 stk - 500 deltagere
11 møterom

Avstand til flyplass

EVE lufthavn, 57 km
ca 50 min med bil

Avstand Narvik Bussterminal

400 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.