Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Med badeland og konferanselokaler passer hotellet for både familie og forretningsreisende. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Skjærgården

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Langesund, kystbyen med flest soldager i året.

Kulturbyen Langesund

For mange er Langesund den første av sørlandsbyene, som herfra ligger som perler på en snor sørover. Historisk sett er byen preget av lange maritime tradisjoner, og den var tidlig en av landets viktigste byer innen skipsfart. Langesund har et yrende folkeliv fra mai til september, da blomstrer kulturlivet med konserter og festivaler som preger bybildet. Det arrangeres festivaler og store konserter utendørs, i tillegg til byens hjerte Wrightegaarden, hvor du kan overvære konserter i landets triveligste bakgård. Postgirobygget spiller på Wrightegaarden hver sommer, og om du har hørt deres sang Sommer på jorda, har du allerede hørt om Langesund.

Ut på tur - sommer som vinter

Rett over veien for hotellet møter du en lysløype. Her kjøres det opp langrennsspor på vinteren, og på sommeren er det flotte joggeløyper. Bakken er dekket med bark, hvilket gjør det mykt og fint å jogge på helt fra våren og til snøen faller. Kontakt gjerne hotellet for tips til konkrete løyper.

Opplev skjærgården og kysten

Langs kysten ligger det nydelige steder som perler på en snor. Du finner mye i hotellets nærområde, men om du vil legge ut på tur for en dag, kan du for eksempel ta båten over til Helgeroa, hvor kyststien i retning Stavern begynner. Vil du gå sørover kan du gå hele veien til Kragerø. Hvor langt og hvor lenge bestemmer du selv - pakk sekken med niste og drikke, stopp for å bade eller plukke blomster på veien. Langesund er også en del av sykkelveiene som strekker seg utover i Grenlandområdet. Herfra kan du blant annet sykle merket veie sørover mot Valle og Kragerø.

Gea Norvegica Geopark

Geoparkens hensikt er å spre kunnskap om vår geologiske naturarv, og den viser oss hvordan vår eksistens henger sammen med geologiske spørsmål. Dette er med andre ord ikke småtteri. Både i Telemark og Vestfold finnes det flere Geoparkområder. Rundt hotellet finner du et stort Geopark-område, både i Steinvika og Rognstranda. Geoparken har aktiviteter og arrangementer gjennom hele året, på forskjellige steder og med forskjellige mål for dagen. Geoparken er støttet av UNESCO. 

Museum i Langesund

Langesund er en gammel by med lange tradisjoner innen sjøfart og handel. Kystmuseet holder til i den gamle Cudrios sjøbod, en laftet tømmerbygning fra 1700-tallet som fortsatt ligger i sitt naturlige miljø i byen. Museet består av tre etasjer med utstillinger basert på områdets maritime historie. Her finnes også Galleri Cudrio. I det gamle rådhuset, Cudriogården, er også en del av Bamble museum. Her holdt kommuneadministrasjonen hus i en årrekke før bygningen ble satt i stand og tilbakeført til sitt opprinnelige utseende og innhold. I det gamle rådhuset er det også utstillinger av forskjellige art.

Kontakt oss

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 35 97 81 00 eller via e-post: q.badeparken@strawberry.no

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.