Kom i julestemning med familie, gode venner, kollegaer eller kunder på Quality Hotel™ Entry. Vi serverer juleinspirerte retter fra 15. november. Du kan velge mellom tradisjonell julebuffet eller set-meny på to eller tre retter. Uansett hvem du velger å nyte førjulstiden med, legger vi til rette for en hyggelig kveld.
Book ditt julebord på q.entry@soscialbarbistro.no
Juletallerken - to retter
Hovedrett
Ribbe, pinnekjøtt, medisterkake, medisterpølse, vossakorv serveres med rødkål, surkål, mandelpotet, brunsaus og tyttebærsyltetøy.
Dessert
Riskrem med jordbærsaus og krumkake
Julebuffet
Forretter
- Røkelaks med sennepssaus og dill
- Reker med sitron og majones
- Sylte med sennep og rødbeter
- Julesild krydret med sennep og tomat
Hovedretter
- Ribbe med sprø svor
- Pinnekjøtt med kålrotstappe
- Medisterkaker og medisterpølser
- Lutefisk med ertepuré og bacon
- Kalkun med waldorfsalat
- Rødkål
- Surkål
- Poteter
- Brun saus
- Tytebærsyltetøy
- Ulike senneper
Dessert
- Riskrem med rød saus
- Karamelpudding
- Multekrem
- Pepperkaker
Julemeny - tre retter
Forrett
Klassisk rakfisk serveres med rømme, rødløk, purreløk og lefse
Hovedrett
Ribbe, pinnekjøtt med sjy, medisterkake, medisterpølse, vossakorv serveres med rødkål, surkål, mandelpotet, sviskesaus, rotmos og tyttebærsyltetøy
Dessert
Riskrem med jordbærsaus og krumkake