Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norge

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norge

Quality Hotel Maritim har alt du trenger. Rom, konferansefasiliteter, restauranter og sentral beliggenhet i Haugesund sentrum. Her serveres prisvinnende frokost med utsikt over Smedasundet.

Quality Hotel™ Maritim 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Ved Quality Hotel™ Maritim serverer vi Vestlandets beste frokost! Velg blant deilige frokostfavoritter. Frokosten er alltid inkludert i romprisen. Du må ikke bo her for å få en fantastisk frokostopplevelse, hotellgjester, lokale morgenfugler og deg som kanskje vil ha et enkelt frokostmøte med venner og bekjente er hjertelig velkommen!

Mandag - fredag: 07.00 - 09.30
Lørdag - søndag (gjelder også helligdager): 08.00 - 11.00

Parkering

Kommer du med bil finnes det flere parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet til hotellet. Vi drifter ikke egen parkering. Parkeringsmulighetene rundt hotellet driftes av Apoca, Europark eller Haugesund Parkering. Se priser og parkeringsvilkår der du parkerer, eller ring oss før ankomst for parkeringstips!

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gym

Treningsrommet vårt finner du i hotellets underetasje, følg skiltingen eller ta kontakt med resepsjonen for informasjon.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har raskt, trådløst internett. Ingen innlogg nødvendig, bare koble deg til og surf i vei!

Andre tjenester

  • Gratis WiFi
  • Søndagsbrunsj
  • Bankettsal
  • TV
  • Treningsrom
  • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.