Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norge

Se alle hotell i Haugesund, Norge

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norge

Quality Hotel Maritim har alt du trenger. Rom, konferansefasiliteter, restauranter og sentral beliggenhet i Haugesund sentrum. Her serveres prisvinnende frokost med utsikt over Smedasundet.

Quality Hotel™ Maritim 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Quality Hotel™ Maritim, Haugesund! Har du spørsmål før besøket ditt? Se gjerne om du finner svarene her.

Parkering

Hotellet har ikke egne parkeringsplasser, og det er ikke mulig å reservere parkering på forhånd. Derimot er det godt med parkeringsmuligheter rundt hotellet. Disse driftes av Apoca, Europark og Haugesund Parkering - se priser og betalingsvilkår der du parkerer. Ansvaret for feilparkeringer eller ladestasjoner ute av drift ligger mellom bileier og parkeringsselskap, men ring oss gjerne på forhånd om du er usikker eller trenger tips og råd til hvilke parkeringsalternativer som passer deg best. P-hus Maritim Haugesund har ladestasjoner om du kommer med el-bil.

Bagasjerom

Ankommer du tidlig eller reiser sent? Hos oss kan du selvfølgelig oppbevare bajasjen din både før og etter oppholdet ditt.

WiFi

Når du bor hos oss har du alltid tilgang til trådløst åpent internett, uansett hvor du er på hotellet. Det er bare å surfe i vei!

Treningsrom

Hører du joggeskoene rope til deg fra kofferten, eller elsker du å starte dagen med en real økt? Ta turen ned i treningsrommet vårt i hotellets underetasje, da vel. Har du mer lyst å være ute, kanskje ta en løpetur langs sjøkanten? Da er det bare å ta på seg skoene å gå ut døren, hotellet ligger nemlig helt ned mot vannet.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel™ Maritim er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøkende innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra 15.00
Utsjekking senest 12.00

Åpningstider 

Frokost - serveres i Gallionen restaurant

Mandag - fredag: 07:00 - 09:30
Lørdag - søndag (gjelder også helligdager): 08:00 - 11:00

Naustet Restaurant

Mandag - lørdag: 17:00 - 22:00

Café René

Mandag  - søndag: 11:00 - 21:30

Gallionen Restaurant

Søndagsbuffet: 13:00 - 16:00

Gym

Mandag - søndag:

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.