Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norge

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norge

Quality Hotel Maritim har alt du trenger. Rom, konferansefasiliteter, restauranter og sentral beliggenhet i Haugesund sentrum. Her serveres prisvinnende frokost med utsikt over Smedasundet.

Quality Hotel™ Maritim 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Det er mange ord som kan beskrive beliggenheten til det nye hotellet vårt i Haugesund: "fantastisk" og "idyllisk" er blant dem. Det eneste vi kan si med sikkerhet er at du selv må oppleve Quality Hotel™ Maritim for å finne din egen beskrivelse av denne unike diamanten vi er så heldige å ha i samlingen vår.

Beliggenhet

Med den beste beliggenheten på Smedasundet i Haugesund, ønsker vi velkommen til Quality Hotel™ Maritim. Med fantastisk fjordutsikt tilbyr vi 311 rom og suiter, konferansefasiliteter og 4 restauranter midt i hjertet av Haugesund. Ikke langt unna offentlig transport og shoppingmuligheter.

311 behagelige rom i flere kategorier og fantastisk havutsikt

Det finnes utallige grunner til å komme å bo hos oss. Enten du er her på gjennomreise, ferie, skal på konsert eller event, eller kommer som idrettslag eller konferansedeltaker, finner vi alltid et rom som passer deg. Rommene våre kommer nemlig i flere ulike kategorier og størrelser, med og uten balkong, og flere har en fantastisk utsikt over fjorden. Når du bor ved Quality Hotel™ Maritim har du alt du trenger for å få et komfortabelt opphold og en god natts søvn, for ikke å snakke om frokosten vår som du ikke må gå glipp av!

Restaurant, restaurant, restaurant og restaurant

Vi er så heldige å kunne tilby ikke bare én restaurant, men hele fire restauranter - snakk om å gi en totalopplevelse! Nå kunne vi gjort det enkelt og skrevet Restaurant og Bar, men det yter ikke tilbudet rettferdighet. Vi kan friste med enkle lunsjretter, á la carte-restaurant og gourmetkjøkken. Café René, Gallionen Restaurant, Brovingen Mat & Vin og Kompasset bar ligger alle under samme tak. Og her tør vi påstå at vi har noe for enhver smak. Vil du lese mer om hva de ulike restaurantene har å tilby, kan du ta en titt på fasilitetssidene våre for å se meny eller sjekke ut åpningstider.

Konferansefasiliteter og egen utescene

Ved Quality Hotel™ Maritim vet vi at magien skjer når mennesker møtes. Hos oss kan du holde både større og mindre kurs og konferanser i et av våre 21 møterom i ulike størrelser. Vårt største konferanserom har plass til inntil 870 personer. Vi har også rikelig med plass til å holde større konserter, foredrag og arrangementer.

Vi sees på Quality Hotel™ Maritim!

Kontakt

  • Åsbygata 3 5528 Haugesund , Norge

Har du en bedriftsavtale?

Kontakt hotellet direkte via telefon eller e-post om du ønsker å booke hotellrom med din bedriftsavtale.

Finne frem til hotellet

Kommer du med bil

Følg gps til Åsbygata 3

Taxi

Vi anbefaler Haugaland Taxi tlf +47 52 81 81 81

Offentlig transport

5 minutter å gå fra Haugesund bussterminal

Om Quality Hotel Maritim

Antall hotellrom

311 hotellrom

Konferanse-  og møteromskapasitet

21 konferanserom

Avstand til flyplassen

Haugesund Lufthavn 15 km, ca 20 minutter med bil

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.