Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norge

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norge

Quality Hotel Maritim har alt du trenger. Rom, konferansefasiliteter, restauranter og sentral beliggenhet i Haugesund sentrum. Her serveres prisvinnende frokost med utsikt over Smedasundet.

Quality Hotel™ Maritim 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Et besøk hos oss trenger ikke være kun rom med frokost. Er du sulten, fysen på noe godt eller bare på jakt etter noe deilig å drikke? Hos oss kan du gå tørrskodd fra rommet til et stort utvalg spisemuligheter, som alle ligger under samme tak. Du trenger heller ikke være boende gjest for å benytte deg av restaurantene våre - hotellet vårt er et naturlig møtepunkt for tilreisende såvel som fastboende og ferierende. Her er alle hjertelig velkomne!

Gallionen Restaurant

Velkommen til vår storstue! Her serveres frokost og Haugesunds største søndagsbuffet. Kjenner du lukten av nystekte egg, ferske lapper og nytrukket kaffe? Vår omelett-kokk ønsker deg hjertelig velkommen til posjerte egg og nystekte brød. Hos oss står lokale råvarer i fokus og man kan finne unike leverandører som Kyvik, laks fra Espevær og Skakkelaks, syltetøy fra Tveit Gard, sirup fra Lie Gård og økologisk honning fra Snill Bie på Bømlo. Utover dette kan vi friste med et bredt utvalg allergivennlige og gluten- og laktosefrie produkter. Glemte vi å nevne at frokosten vår er prisberømt? Vi har faktisk vunnet "Twinings Best Breakfast" flere år på rad. Kom inn, sett deg ned, nyt.

Er det verken frokost eller søndag, dekker vi også på og serverer lunsjbuffet for grupper, selskaper og andre festligheter.

Café René

Med fantastisk beliggenhet på kaikanten finner du Café René, et uformelt og populært sted med en rikholdig meny full av smakfulle retter. Her serveres lunsjretter, småretter og hovedretter midt på kaia i Smedasundet. Finner du ikke noe som frister på menykartet, kan du ta en titt i ferskvaredisken vår, her er det noe for enhver smak. Du kan velge blant påsmurte rundstykker, kaker og andre søtsaker fra husets konditori. Er du typen som sjekker Tripadvisor etter de beste bryggehusene når du kommer til et nytt sted? Nå trenger du ikke lete lenger - vi tør påstå at vi har byens beste utvalg av øl og annen god drikke. Vi kan skilte med 13 tappelinjer og over 170 flaskeøl, kombucha, te og mye annet. Her er noe for alle og enhver, eller i alle fall for de aller fleste.

Naustet Restaurant

I Haugesund er Naustet á la carte restaurant det naturlige valget - restauranten er velkjent. Vi har en inspirerende og variert meny med innslag av lokale mattradisjoner, råvarer fra havet og kjøttretter. Våre lokale konditorer er med på å gi en perfekt søt avslutning på besøket. Når det er sesong, serverer vi tradisjonsrike retter som fersk skrei, lutefisk og lokalt pinnekjøtt.

Brovingen selskapslokale

Her lar vi kreativiteten skinne! Gjennom sansene dine ønsker vi at du skal oppleve det ekte Haugalandet. Vi serverer ferske råvarer, som har vært på en meget kort reise fra den lokale bonden eller fiskeren til din tallerken. Hos oss serverer vi 5- eller 6-retters meny, med eller uten drikkepakke - du kan også velge alkoholfri juicepakke. Menyen vår endres hele tiden, men holder denne oppbyggingen: Suppe - skalldyr/bløtdyr - dagens fiskefangst - modnet lokalt kjøtt - norske oster og en nydelig dessert fra våre konditorer.

Brovingen arrangerer temakvelder flere ganger i året. Her kan lærlingene våre finne på noe gøyalt eller vi kan holde "Winemakers Dinner". Vi tar gjerne imot forespørsler på grupper fra 15 personer, send oss gjerne en mail.

Søndagsbuffet

Hver søndag serverer vi koldtbord med sjømat som blåskjell, sjøkreps, laks, sushi og mye annet fra sjø og land. Fra land kan du finne ulike kjøttretter og rikelig med tilbehør. I barnehøyde serverer vi barnas favoritter - så de kan forsyne seg selv. Om de har tid til å spise da. Vi åpner nemlig opp lekerommet vårt, og her er det noe for barn i alle aldre - som sklier, leker, Play Station, film og puslespill.

På temadagene våre kan Søndagsbuffeten endre innhold og bli Familiejulebord, Halloweenfest, Påskebuffet eller Juleverksted.

Kontakt

Gallionen Restaurant

Telefon: +47 52 86 30 30
Mail: q.maritim@strawberry.no

Book bord her

Café René

Telefon: +47 52 86 30 30
Mail: q.maritim@strawberry.no

Book bord her

Naustet Restaurant

Telefon: +47 52 86 30 30
Mail: q.maritim@strawberry.no

Book bord her

Brovingen Selskapslokaler

Telefon: +47 52 86 30 30
Mail: q.maritim@strawberry.no

Se 360° visning av lokalet her!

Frokost - serveres i Gallionen restaurant

Mandag - fredag: 07:00 - 09:30
Lørdag - søndag (gjelder også helligdager): 08:00 - 11:00

Naustet Restaurant

Mandag - lørdag: 17:00 - 22:00

Café René

Mandag  - søndag: 11:00 - 21:30

Gallionen Restaurant

Søndagsbuffet: 13:00 - 16:00

Gym

Mandag - søndag:

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.