Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Harstad Harstad ,  Norge

Se alle hotell i Harstad, Norge

Quality Hotel™ Harstad

Harstad,  Norge

I Harstads nye bydel, Kaarbøkvarteret med tilknytning til Hurtigrutekaia ligger Quality Hotel Harstad. Nyt utsikten over sjøkanten fra vår restaurant The Social. Omringet av hav, er hotellet ideelt for konferanser, familieturer og vennegjengen!

Quality Hotel™ Harstad 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Harstad

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
33 vurderinger
5
Rom
5
Renslighet
4,5
Verdi
5
Sted
5
Sovekvalitet
5
Service
5

Fantastisk familiehotell!

14. april 2024, , annagU9432CU

Vi ankom hotellet torsdag kveld. Sengene til ungene var redd opp, det ventet pakker til kida med fargestifter, aktivitetsplan og en liten godtepose på rommet. Tvers gjennom oppholdet var alle ansatte…

Vi ankom hotellet torsdag kveld. Sengene til ungene var redd opp, det ventet pakker til kida med fargestifter, aktivitetsplan og en liten godtepose på rommet. Tvers gjennom oppholdet var alle ansatte hyggelige med oss og barna, de tok seg tid, og var eksemplarisk serviceorientert. Resepsjonen var full av spill for barn i alle aldre, og barnemenyen i restauranten holdt våre barn i aktivitet mens vi ventet på mat. Vi har aldri opplevd så bra service noen plass som familie. Med gåavstand til grottebadet så kan man fint holde tre barnehagebarn i aktivitet i tre dager uten problem. Tommel opp og fem av fem!

Svar fra eier

15. mai 2024

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er så glade for å høre at dere hadde en fantastisk opplevelse hos oss. Det er alltid vårt mål å skape magiske opplevelser for familier, og vi er veldig fornøyde med at fargestifter, aktivitetsplan og godteposen falt i smak hos barna. Det er hyggelig å høre at dere satte pris på vår service og våre ansatte. Vi er stolte av vårt team som alltid tar seg tid til å gi eksemplarisk service. Vi setter stor pris på deres tommel opp og fem av fem! Vi håper å få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning! Beste hilsener fra oss på hotellet!

Les mere
5

Bo godt i Harstad

14. februar 2024, Tromsø, Norge, bj_rna340

Beliggenheten til hotellet er magisk, fantastisk frokost med godt utvalg for alle type gjeste, nydelige rom med tiltalende bad og gode senger, lekkert innbydende fellesområde og ikke minst jeg følte m…

Beliggenheten til hotellet er magisk, fantastisk frokost med godt utvalg for alle type gjeste, nydelige rom med tiltalende bad og gode senger, lekkert innbydende fellesområde og ikke minst jeg følte meg som en gjest, topp score til de ansatte :-)

Svar fra eier

3. mars 2024

Hei! Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du hadde en magisk opplevelse under ditt opphold hos oss. Vår dedikerte personale setter en ære i å gi deg en minneverdig opplevelse, og det betyr mye for oss å få topp score fra deg. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake igjen ved en senere anledning.

Les mere
5

Drømmebryllup

3. januar 2024, , Marie S

Vi feiret bryllupet vårt på dette hotellet og det var helt fantastisk! Det ble en forglemmelig dag takket være betjeningen på hotellet og deres gode arbeidsmiljø. Vi blir å komme tilbake til hotellet…

Vi feiret bryllupet vårt på dette hotellet og det var helt fantastisk! Det ble en forglemmelig dag takket være betjeningen på hotellet og deres gode arbeidsmiljø. Vi blir å komme tilbake til hotellet ved andre festlige anledninger og det vil jeg anbefale alle andre som har et arrangement de skal gjennomføre. En spesiell takk til Anette og Andrea som gjorde at en Brud kunne senke skuldrene og bare vite at ting går i orden. Alle våre gjester var ekstremt fornøyd med hotellet og hvordan alt ble håndtert av betjeningen. Jeg kan virkelig anbefale dette hotellet til arrangementer. Alle små detaljer har vært en stor pluss.

Svar fra eier

21. januar 2024

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for at dere hadde en fantastisk opplevelse under bryllupsfeiringen på vårt hotell. Det er alltid gledelig å høre at vårt dedikerte personale bidro til å gjøre dagen minneverdig. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved fremtidige festlige anledninger, og vi setter stor pris på anbefalingen.

Les mere
5

Som et nytt nytt hotell👍

6. november 2023, Kvæfjord, Norge, Seaside36073902910

Du verden hvor opplevelser kan endre seg på samme hotell. Vennegjengen fikk «full oppreising» fra hotellet etter et tidligere omtalt besøk. Kan ikke annet enn skryte av oppfølgingen fra Niklas under…

Du verden hvor opplevelser kan endre seg på samme hotell. Vennegjengen fikk «full oppreising» fra hotellet etter et tidligere omtalt besøk. Kan ikke annet enn skryte av oppfølgingen fra Niklas under planleggingen av dette besøket, helt topp👍 Menyen vi valgte var en positiv kulinarisk opplevelse som blir husket lenge, indrefilet av kalv som var mør som smør og en saus som kunne drikkes i litersvis. Uhyre spennende når du ikke blir enig med deg selv om hva den smaker, sammensetning av mange gode smaker. Ingenting å utsette på forrett og dessert heller. Måltidet ble servert av kelner Ine, fabelaktig dame som underholdt oss under måltidet med humoristisk småprat og gode historier.

Svar fra eier

21. januar 2024

Takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi er glade for at opplevelsen endret seg positivt, og det gleder oss spesielt at Niklas bidro til en flott planlegging av besøket. Det er herlig å høre at menyvalget var en minneverdig kulinarisk opplevelse. Takk for at du delte din positive opplevelse, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for flere gode stunder!

Les mere
5

Tipp topp hotell

22. august 2023, Bergen, Norge, marmelli1

Fine rom med veldig gode senger. Nydelig frokost med et stort utvalg for enhver smak. Be gjerne om rom med sjøutsikt for en enda bedre opplevelse. Hotellets beliggenhet er ypperlig og svært sentralt,…

Fine rom med veldig gode senger. Nydelig frokost med et stort utvalg for enhver smak. Be gjerne om rom med sjøutsikt for en enda bedre opplevelse. Hotellets beliggenhet er ypperlig og svært sentralt, i gåavstand til det meste av både restauranter, kjøpesenter og barer.

Svar fra eier

30. august 2023

Hei! Tusen takk for at du har tatt deg tid til å legge inn en så god tilbakemelding hos oss! Det er så godt å høre at du har hatt det et flott opphold! Vi håper å se deg snart igjen

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.