Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Harstad Harstad ,  Norge

Quality Hotel™ Harstad

Harstad,  Norge

I Harstads nye bydel, Kaarbøkvarteret med tilknytning til Hurtigrutekaia ligger Quality Hotel Harstad. Nyt utsikten over sjøkanten fra vår restaurant The Social. Omringet av hav, er hotellet ideelt for konferanser, familieturer og vennegjengen!

Quality Hotel™ Harstad 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Harstad

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På havpromenaden i tilknytning til Hurtigrutekaia, i det nye og spennende området Kaarbøkvarteret ligger Quality Hotel™ Harstad sine 40 ragende meter er hotellet et naturlig blikkfang og byens høyeste bygning. Hotellet kan skilte med 180 hotellrom og 10 møtelokaler, hvor det største rommet har plass til hele 360 konferansegjester.

Det nye hotellet i og ved sjøkanten

Quality Hotel™ Harstad er lokalisert i sjøkanten i den nye bydelen, Kaarbøkvarteret. Hotellet er en del av den spektakulære havpromenaden som ligger i tilknytning til Hurtigrutekaia. Med sine 11 etasjer og 40 høydemeter tilbyr mange av hotellets rom en havutsikt som bare må oppleves.

Møteplassen i Harstad

Det er i møtet mellom mennesker magi oppstår og mytiske historier skapes. Omringet av hav og et hav av historie ligger alt til rette for inspirerende konferanser, events og minneverdige øyeblikk. Storsalen, Atlantis, byr på fleksible løsninger og kan romme opptil 340 personer. Hotellet har totalt 10 møterom i ulike størrelser. I hotellets Q-zone kan du slappe av med en runde shuffleboard og ulike spill. Visste du forresten at popcorn og softis alltid er inkludert når du har konferanse hos oss?

The Social Bar & Bistro

Blir du sulten av all den friske sjøluften kan du finne veien til hotellets restaurant som vil ha upåklagelig lokasjon i sjøkanten og bar med uteservering. På The Social Bar & Bistro kan du nyte et bedre måltid med Vågsfjorden like utenfor vinduet. Enten du har med deg flokken, naboen, din utvidede familie, kollegaer eller nyter det gode liv alene, vil du alltid føle deg hjemme hos oss.

Rått, spektakulært og magisk

Alt du har hørt er sant! Harstad byr på fantastiske naturopplevelser du aldri har sett maken til. Drømmer du om ordentlig fisketur? Padle kajakk i når havet er farget asurblått? Eller kanskje du vil klatre opp i høyden som gir deg hele bildet? Harstad kan fort gi deg det pusterommet du ikke visste du trengte.

Det perfekte hotellet for familier og idrettslag

I tillegg til sentral lokasjon og fasiliteter shuffleboard og spill, har Quality Hotel™ Harstad har til sammen 180 hotellrom, 377 senger, 8 familierom og flere rom med sovesofa. Perfekt for familier eller andre større selskap.

Tilgjengelighetstilpasset

Uansett om du er rullestolbruker, har nedsatt syn eller hørsel, eller har allergier skal du få et hyggelig opphold hos oss. Med gjennomgående funksjonelt desgin er Quality Hotel Harstad tilgjengelig for alle, fra ankomst til avreise. 

Vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha, bare send oss en e-post til q.harstad@strawberry.no

Kontakt

  • Anna Elisabeths gate 8 9405 Harstad , Norge

Finne frem til hotellet

Fra flyplassen

Flybussen går fra flyplassen til Harstad sentrum.

Taxi

Harstad Taxi tlf +47 77 04 10 00

Om Quality Hotel Harstad

Antall hotellrom

180 rom

Antall konferanselokaler

10 møterom

Avstand til flyplassen

45 km, ca 50 minutter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.