Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norge

Se alle hotell i Gjøvik, Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel Strand din fullkomne hotellopplevelse i hjertet av Gjøvik. Hotellet har takrestaurant, steakhouse, kino og kultursenter i samme bygg, og et flott og innholdsrikt spa. Vi sørger for en vellykket konferanse eller en behagelig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Strand

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Gjøvik Olympiske Fjellhall

Vi har gleden av å presentere Gjøvik Olympiske Fjellhall, bygd for å huse ishockeykamper under de syttende olympiske vinterleker i 1994. Valget sto mellom å bygge en hall i fjell eller en ordinær hall i det fri. Vi valgte av mange grunner å bygge hallen i fjell; midt i byen, i enden av vår hovedgate. Her hadde vi allerede et idrettsanlegg: en av verdens første svømmehaller i fjell,- denne sto ferdig i 1974. Erfaringene herfra var gode.

Vitensenteret Innlandet

Alle lekende, nysgjerrige og lærevillige i alle aldre! Dette passer perfekt for barnehager og skoleklasser, bedrifter, lag og foreninger og barnefamilier. De kan også tilpasse opplegget til bedrifter og teambuilding. Spennende, fantasifulle og vakre miljøer fylt med aktiviteter og eksperimenter i naturvitenskap, teknikk og matematikk. Alle lekende, nysgjerrige og lærevillige i alle aldre er velkomne. Du kan oppleve spennende og vakker matematikk i vårt miljø Origo, bygge på byggeplassen, sykle langs Mjøsa, teste vår spillende trapp, finne ut hvor høyt du kan skrike, utforske farger i ROGGBIF-rommet vårt og mye mer! Holmen Brændri holder til i de samme lokalene. Er vil man finne en unik samling Gjøvikglass samt glass fra Biri og Hurdals glassverk.

Eitunet - på Gjøviks tak

Eiktunet er som ei lita bygd fra 1800-tallet. Utsikten over Mjøsa er fantastisk, og friluftsmuseet er at av Gjøviks mest populære turmål. Her kan du gå på oppdagelsesferd mellom husmannsstuer, små tjern og setervoller. Prøv fiskelykken - det er karrus i dammene. Omvisning for grupper kan forhåndsbestilles.

Kauffeldtgården

Kauffeldtgården er det eneste huset som står igjen i sentrum etter glassverksdrifta på første halvdel av 1800-tallet. Huset ble bygget tidlig på 1800-tallet av Caspar Kauffeldt, grunnleggeren av Gjøvigs Glasværk. I dag har Gjøvik historielag, Gjøvik kunstforening og Mjøsmuseet kontorer og utstillingslokale i Kauffeldtgården som ligger mellom Storgata og rådhuset.

Gjøvik Gård

Midt i bygen ligger parken og de historiske bygningene som utgjør Gjøvik Gård. Hovedbygningen på Gjøvik Gård ble satt opp i 1810 og huset familien Kauffeldt. Det hvitkalkende huset, med bygdas største vindusruter, van en sensasjon i et landskap med umalte tømmerbygninger. Innvendig er hjemmet til generalkrigs-kommisær Alf Mjøen bevart, med slektas innbo og løsøre fra 1861-1956. Gjennom året kan du oppleve en lang rekke arrangmenter og konserter på Gjøvik gård, samt faste omvisninger i sommersesongen. Omvisninger for grupper kan forhåndsbestilles.

Gjøvik Sjokoladefabrikk

Ekte Gjøvik Chokolade er såkalt kouverture-sjokolade, som inneholder mer kakaosmør enn «vanlig» sjokolade, og må tempereres under produksjon. Kun ekte råvarer brukes. Til og med barna smaker forskjell. Fabrikken ble den ene av få produsenter av hjemmelaget sjokolade i hele Norge. Sjokoladefabrikkens spesielle atmosfære og den unike smaken av ekte sjokolade var med på å gjøre Gjøvik Chokolade populær, og etter hvert har fabrikken blitt en av byens mest ettertraktede turistattraksjoner. Og selvfølgelig et fast stoppested for godtehungrige gjøvikensere!

Skibladner

Skibladner er over 150 år gammelt og gir deg en ekte opplevelse av dampskipstrafikken på 1800-tallet. Ombord skipet kan du nyte det vakre Mjøslandskapet, oppleve dampmaskinen og skovlene i drift, beundre de flotte salongene under dekk, sende postkort fra skipets egen postkasse, og innta et bedre måltid i 1. Plads Madsalon. Dessuten har vi en rekke spennende arrangementer med variert musikk og underholdning gjennom hele sesongen.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.