Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Florø Florø ,  Norge

Se alle hotell i Florø, Norge

Quality Hotel™ Florø

Florø,  Norge

Quality Hotel Florøs beliggenhet i vannkanten av kystbyen med sin storslåtte utsikt over fjord og fjell gir en ideell atmosfære for konferanser, hotellopphold eller en bedre middag på restaurant Bryggekanten.

Quality Hotel™ Florø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Florø

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4
231 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Dørlåser på hotellrommene fungerer ikke

18. oktober 2023, , naturmannen

Ved de to siste oppholdene har jeg opplevd at dørlåsene på rommene jeg har blitt tildelt ikke har vært mulige å bruke. Har tatt dette opp med hotelldrift de skylder på at de har installert nye låser.…

Ved de to siste oppholdene har jeg opplevd at dørlåsene på rommene jeg har blitt tildelt ikke har vært mulige å bruke. Har tatt dette opp med hotelldrift de skylder på at de har installert nye låser. Fra første gang jeg opplevde at dørlåsen ikke fungerte til neste var det seks uker i mellom. Ledelsen i driftsselskapet for hotellet lovte å utbedre feilen etter første opphold, men ingenting hadde skjedd seks uker senere..

Svar fra eier

19. oktober 2023

Kjære gjest. Tusen takk for at du tok deg tid til å gje oss din tilbakemelding. Først og fremst må eg beklage for opplevelsen din under ditt opphold her hjå oss. Sjølve dørlåsen fungerer som den skal, dessverre har det vore nokre rom der bolten på innsida var defekt. Begge gangene var du uheldig og fekk tildelt rom med ein defekt bolt, denne feilen er no fiksa på samtlige rom på hotellet. Vi ynskjer at alle våre gjester skal vere fornøgde etter eit opphold her, vi beklagar at det ikkje vart slik denne gang. Vi håpar å sjå deg igjen ved ein seinare annledning. Beste helsing Ine Skjerven, Kontorleiar.

Les mere
4

Fint sted på brygga

12. juli 2023, Tønsberg, Norge, Tony H

Bodde en natt her som en del av en liten vestlandsferie for meg og kona. Hotellet var litt eldre og kunne sikkert hatt godt av en total renovering men var både hyggelig og sjarmerende. Lokasjonen nede…

Bodde en natt her som en del av en liten vestlandsferie for meg og kona. Hotellet var litt eldre og kunne sikkert hatt godt av en total renovering men var både hyggelig og sjarmerende. Lokasjonen nede på brygga var perfekt og restauranten hadde en smakfull sjømat buffé til middag. Kommer gjerne igjen

Svar fra eier

31. juli 2023

Kjære Tony. Tusen takk for din gde tilbakemelding. Kjekt at hotellet oppleves som hyggelig og sjarmerande i tillegg til at maten falt i smak. Me ynskjer deg ein fortsatt god sommar og velkommen tilbake. Beste helsing, Ine.

Les mere
5

Hyggelig hotell med god standard

3. mars 2023, Skien, Norge, Erikissimos

Her har jeg bodd noen ganger. Særdeles hyggelig atmosfære. Meget sympatiske ansatte. Delikat frokost med bredt utvalg. Hotellet har restaurant med velsmakende mat. God og sentral beliggenhet. Svært go…

Her har jeg bodd noen ganger. Særdeles hyggelig atmosfære. Meget sympatiske ansatte. Delikat frokost med bredt utvalg. Hotellet har restaurant med velsmakende mat. God og sentral beliggenhet. Svært god standard på rommene. Komfortabelt lobbyområdet. Jeg kommer garantert tilbake.

Svar fra eier

5. mars 2023

Kjære gjest. Tusen takk for ein fantastisk tilbakemelding, det set vi stor pris på. Vi gler oss til du kjem igjen. Beste helsing, Ine Skjerven.

Les mere
3

Hotell på bryggekanten

28. juli 2022, Oslo, Norge, Bente1953

Hyggelig hotell på bryggekanten i Florø. Hjelpsom og hyggelig resepsjonist. Vi fikk et bra rom med utsikt til havnen. Restauranten er koselig og maten var god. Frokosten inneholdt mat for enhver smak…

Hyggelig hotell på bryggekanten i Florø. Hjelpsom og hyggelig resepsjonist. Vi fikk et bra rom med utsikt til havnen. Restauranten er koselig og maten var god. Frokosten inneholdt mat for enhver smak. Alt i alt et hyggelig opphold på Quality i Florø.

Svar fra eier

1. august 2022

Hei Bente, Takk for fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på!

Les mere
5

Hotellet som leverer mer enn forventet.

6. juli 2022, , Knut H

Etter en lang og våt seiltur med skøyta Trygg ankom vi gjestehavna i Florø kalde og våte. Vi hadde et akutt behov for å fylle opp vedlageret i båten med mer ved som det ikke selges mye av i juli :-).…

Etter en lang og våt seiltur med skøyta Trygg ankom vi gjestehavna i Florø kalde og våte. Vi hadde et akutt behov for å fylle opp vedlageret i båten med mer ved som det ikke selges mye av i juli :-). Jeg gikk innom hotellet og henvendte meg til en av de ansatte som umiddelbart tok utfordringen og tilbød seg å selge oss 2 sekker ved fra sitt personlige lager hjemme i garasjen. Om ikke dette var en fantastisk god service i seg selv, så toppet han dette med å besørge levering av veden til gjestebryggen uten kostnad for oss… :-) Det at hotellet ga meg denne servicen uten at jeg engang var gjest ved hotellet er etter min oppfatning unikt. Det er ingen tvil om hvilket hotell jeg skal bo på neste gang jeg skal til Florø.

Svar fra eier

11. juli 2022

Kjære Knut. Tusen takk for ein fantastisk tilbakemelding, og for ei fin historie, hotellet er heldige som har så serviceinnstilte ansatte. Me ser fram til ditt besøk på hotellet. Ynskjer deg ein flott sommar vidare! Beste helsing, Ine Skjerven

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.