Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Ramsalt Bodø ,  Norge

Quality Hotel™ Ramsalt

Bodø,  Norge

I Bodøs nyeste bydel, like ved jernbanestasjon og bypromenade, ligger Quality Hotel Ramsalt. Nyt utsikten over sjøkanten fra Bar X og Restaurant Brasserie X. Med inspirerende fasiliteter ligger alt til rette for å utforske by og storslått natur.

Quality Hotel™ Ramsalt 5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

I et helt nytt og spennende område på havnepromenaden i Bodø sentrum, er Quality Hotel™ Ramsalt det perfekte utgangspunkt for å utforske alt Bodø og Nord Norge har å by på. Quality Hotel™ Ramsalt er et nytt og storslått hotell med nydelig sjøutsikt og inspirerende fasiliteter. Like i nærheten finner du jernbanestasjonen, shoppingmuligheter og kultur- og servicetilbud. På hotellet finner du restaurant ved vannkanten, bar, treningsrom og kurs- og konferansefasiliteter.

Beliggende i Ramsalt – byens nye område

Ramsalt er navnet på Bodøs nye bydel, og det ligger langs havnepromenaden i sentrum. Området utvikles til en ny og levende bydel med alt av fasiliteter og servicetilbud. Her er du rett ved jernbanestasjonen og hurtigrutekaia, og med kort vei til Bodø lufthavn. Fra Quality Hotel Ramsalt er det kort vei til de store opplevelsene alle snakker om, alt fra den mektige Saltstraumen, til rå naturopplevelser og fortryllende nordlys. 

Middag eller drink med utrolig utsikt over havet

I hotellets restaurant, Brasserie X, er det en sesongbasert meny, og her kombineres franske brasserie-tradisjoner med nordiske råvarer. Restaurantens filosofi bygger på ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Brasserie X ligger vakkert til på bryggekanten. Hotellet har også en bar – Bar X. Her kan du ta det rolig med godt drikke og avslappende utsikt over vannet. 

Konferanseanlegg med stor kapasitet

Dette er stedet å komme til om du skal arrangere kurs eller konferanse i Bodø. Hotellet har kapasitet til å ta imot opptil 700 personer på konferanse. Storsalen på 465 kvm har en fantastisk sjøutsikt som alltid gir dere noe å prate om under minglingen. Storsalen kan også deles inn i tre like rom på omtrent 155 kvm. I tillegg til storsalen er kan du velge mellom ni mindre møterom.

Kontakt

  • Sjøgata 37/39 8006 Bodø , Norge

Brasserie X

Gå for all del ikke glipp av maten, drikken og utsikten på Brasserie X!

Book bord og les mer her.

Vanlige spørsmål

Finne frem til hotellet

Med tog

Gå av toget på Bodø stasjon, fra togstasjonen tar det omtrent 5 minutter å gå til hotellet.

Fra Bodø lufthavn

Ta bussen fra flyplassen til stasjonen som heter Bodø domkirke. Fra busstoppet tar det omtrent 4 minutter å gå til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Bodø taxi. Telefon +47 07550.

Om Quality Hotel Ramsalt

Antall rom

250 rom

Antall møterom

10 stk

Avstand til flyplassen

Bodø Lufthavn, 2,5 km

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.