Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Bodø

Velkommen til naturskjønne Bodø. Ved våre hotell i Bodø bor du mitt i byens livlige hjerte. Dra på shopping, hold utkikk etter havørner, eller opplev heftige naturfenomener – i Bodø har du ulike aktiviteter rett utenfor døra.

Overnatting midt i byen

Bodø ligger på en halvøy langs kysten i Nord-Norge, og tilbyr storslåtte naturopplevelser. Padle kajakk, koble av på en båt eller fisk i verdens sterkeste malstrøm Saltstraumen. Det finnes også flere aktiviteter midt i sentrum av byen. Clarion Collection® Hotel Grand Bodø ligger centralt i nærheten av Bodøs shoppinggate Glasshuset og havnen. Sentralt ligger også Comfort Hotel® Bodø, kun ett kvartal fra Bodø domkirke og Bymuseet i Bodø - Nordlandsmuseet. Rett på kaikanten, med nydelig utsikt over havet. I tillegg finner du de populære turistattraksjonene Luftfartsmuseet og Galleri Bodøgaard innenfor grei avstand fra hotellet. Bodø lufthavn ligger bare et par minutter unna sentrum med bil, noe som gjør det lett å komme seg til og fra denne populære destinasjonen.

Avkobling og trening

Etter en lang dag kan det være deilig å slappe av og lade batteriene. De fleste av våre hoteller har eget gym som våre hotellgjester kan benytte seg av av kostnadsfritt. Clarion Collection® Hotel Bodø har ikke eget gym, men hotellgjester får rabatt på inngangsbilletten til Rapida Balance, som ligger rett over gaten. Om du heller vil holde deg utendørs og oppleve Bodø til fots kan våre resepsjonister alltid tips om fine løp- eller turløyper i nærområdet.

Kultur, natur og historie

Bodø er en livlig by som også er en av de hurtigst voksende byene i Nord-Norge. I byen finner du kunst og håndverk i typisk nordnorsk stil, men også moderne konserter og smakfulle restauranter. Et besøk på øya Kjærringøy tar deg med tilbake i tid. Øya har vakre strender og høye fjelltopper og er en av Norges best bevarte handelsplasser fra 1800-tallet. Med sin geografiske beliggenhet har Bodø også gode forutsetninger for å oppleve heftige naturfenomener. Byen ligger ca. ni mil nord for polarsirkelen og har midnattssol fra 4. juni til 8. juli. Om du i stedet planlegger besøket ditt om vinteren har du kanskje flaks å få sett nordlyset?

Konferanser, møter og lokaler i Bodø

PLanlegger du konferanse eller møte i Bodø? All informasjon om våre konferanse- og møterom finner du her

Les mindre
5 hotell i Bodø

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.