Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen ,  Norge

  • Konferanserommet Troldsalen med plass til 1080 personer ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Quality Hotel™ Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 20 min fra sentrum. Hotellet har fantastisk utsikt, frokost, bar og restaurant.

Quality Hotel™ Edvard Grieg 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Edvard Grieg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Med inspirerende interiør, modig motivasjon og uendelig utsikt står bautaen Quality Hotel Edvard Grieg klar til å ta imot deg 20 minutter fra Bergen by og 5 minutter fra Flesland. Her er det godt med parkeringsplasser til en lav døgnpris, nærhet til bybane- og busstopp så hotellet ligger ideelt i forhold til alt som skjer i Bergen, men likevel i rolige omgivelser.

Moderne og klassisk hotell

Vi heter ikke Edvard Grieg for ingenting. I likhet med vår navnebror er vi både lokale og internasjonale, nyskapende og klassiske - og ikke minst er vi stolte av høre til i Bergen. Med våre 373 hotellrom, The Social – Bar & Bistro, treningsrom med utsikt over byfjellene og ikke minst Vestlandets tøffeste konferanseavdeling er vi alltid beredt, alltid fokusert.

Familiehotellet ditt i Bergen

Våre romslige familierom på 35 kvadratmeter er en grunn i selv å velge dette hotellet. Sjekk gjerne også ut våre nye deluxerom med stor sovesofa på samtlige rom og plass for inntil 5 personer. Alt av spennende serverdigheter og aktiviteter for hele familien finner man en kort kjøretur fra hotellet, som blant annet Rush Trampolinepark, Høyt Under Taket, Leos Lekeland, Lagunen kino, bowlinghall, Vannkanten badeland og "Høyt & Lavt" Klatrepark. Spør oss også om nærmeste badestrand eller turområde, det er gjerne nærmere enn du tror. Gjennom hele året har vi alltid barnevennlige retter på menyen i restauranten. Vi får også besøk av Lollo & Bernie med show og aktiviteter for barna 31. juli - 4. august, les mer under våre tilbud.

Kurs, konferanse og møter til opptil 2000 personer

Vår konferanseavdeling over to etasjer vil garantert inspirere deg. I våre store, åpne fellesområder med utsikt utover skogkledde åser er det lett å finne motivasjon og inspirasjon. Våre fleksible lokaler gjør det til en lek å arrangere konferanser, messer osv. for så godt som 2000 personer samtidig. Det garanterer vi! Gi oss gjerne en utfordring også som å kjøre biler inn eller ha høytsvevende underholdning fra vårt 6,5 meter høye tak i storsalen.

Konserter, julebordshow med mer

Hotellet vårt er kjent for sine store julebordshow blant annet som er populært fra små til store bedrifter samt vennegjenger. Kontakt oss gjerne for oppdatert oversikt over hva som skjer fremover. 

Nærområdet

Skal du på ferie? I nærområdet vårt finner du Troldhaugen, Fana golfbane, Siljustølen og flotte turområder for å nevne noe. Fra de fleste vinduene ser du utover både fjord og fjell, og i umiddelbar nærhet ligger Bergens største kjøpesenter, Lagunen, nå med stor kino også. Trenger du dagligvarer finnes dette ca. 10 minutters gange fra hotellet. Her kan du lese mer om Bergen.

Cash free

Quality Hotel Edvard Grieg gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Vi er stedet for de fleste anledninger

Sjekk ut våre tilbud for de ulike sesongene og anledningene her. Ta gjerne kontakt med oss for priser på blant annet konfirmasjoner, 17. mai feiring, familiejulebord og sist men ikke minst vårt populære julebordshow. 

Luftig lobby, restaurant og terrasser

Det første du møter når du ankommer Edvard Grieg er vår fantastiske lobby, som med sine mange høydemeter under taket, deilige sittegrupper, store kunstverk og meterhøye planter inviterer til et møtested med avslappet og herlig atmosfære. Her finner du også The Social – Bar & Bistro som serverer god mat, drikke samt tilbyr gratis shuffleboard. Utenfor restauranten og baren har vi også to store terrasser, hvor du kan nyte både mat og drikke. Lobbyen inkluderer også kiosken Lounge 24, mingleområde for konferanser og tre PCer til fri bruk for våre gjester.

Løp over byfjellene

I toppetasjen har vi nytt flott treningsområde, hvor du har utsikt så langt øyet rekker å se, både østover og vestover. Finnes det bedre treningsmotivasjon?

Spør oss gjerne om treningsmuligheter i nærheten av hotellet. Du kan spille squash, padeltennis, gå på treningsenter eller utforske de ulike turløypene i området dersom du heller ønsker å trene ute.

Gode idrettspriser

Vi har gode priser når idrettslaget skal på tur om du er utøver, dommer, et helt lag eller heiagjeng. Se mer info her for prisene til Norges Idrettsforbund eller kontakt oss om du vil vite mer om våre idrettspakker til hele laget/forbundet. Dessuten har vi godt med  parkeringsmuligheter for busser o.l.

Vi ønsker å gjøre en forskjell

I Strawberry har vi tre bunnlinjer, som hjelper oss å fokusere på de viktige tingene. People, Planet og Profit. På vårt hotell støtter vi så mye lokalt som mulig og blant våre hjertesaker er Natteravnene Raadal og Fana IL Fotball. Før jul hvert år velger vi også en lokal organisasjon som mottaker av gaver til vår Ensom Juletre kampanje. Aksjonen skal komme barn, unge og familier til gode i nærmiljøet vårt. 

Vi ønsker også å være en inkluderende bedrift som mulig i forhold til praksisplasser via NAV, fagdager for elever med mer. På miljøsiden jobber vi hele tiden med å minske vårt fotavtrykk og være mest mulig bærekraftig. Handler om alt fra å bruke Ozon vann til rengjøring, sortere alt avfall, bruke minst mulig vann, minst mulig matsvinn og mest mulig bærekraftig mat som attpåtil går innunder etisk handel. Nå har vi også stø kurs mot å bli plastfrie og skal .

Har du tanker om hvordan vi kan gjøre en enda større forskjell? Kom gjerne med tips til oss! Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe sa en klok mann en gang.

Kontakt

  • Sandsliåsen 50 5254 Bergen , Norge

Finn frem til hotellet

Med bil er det enkelt å komme til hotellet. Vær obs på at enkelte GPSer kan sende deg ved en feil inn på en privat vei, så følg heller veiskiltene og kjør inn på Sandsliåsen fra Sandslivegen.
Transport til/fra Bergen
Direktebuss 50E

Går fra Bystasjonen eller Olav Kyrresgate. Gå av/på holdeplass Equinor/Sandslivegen, 700 meter fra hotellet. Tar ca. 40 minutter.

Bybanen

Stopper 800 meter fra hotellet på holdeplass Sandslivegen og går jevnlig. Den tar deg hele veien fra Bergen sentrum og tar ca. 35 minutter.

Transport til/fra Flesland Lufthavn
Bybanen

Tar deg til og fra Bergen Lufthavn, Flesland og har hyppige avganger. Holdeplassen vår heter Equinor/Sandslivegen 800 meter fra hotellet og selve turen tar ca. 7 minutter. Rutetider og priser finner du på www.skyss.no.

Med taxi

Vi anbefaler Bergen Taxi, telefon +47 07000, hvor vi har en fastpris avtale til flyplassen. Se under Vanlige spørsmål for mer informasjon eller kontakt resepsjonen.

Om Quality Hotel Edvard Grieg

Antall hotellrom

373 rom

Antall rom for spesielle behov

Handikapvennlige: 35
Allergivennlige: 22

Antall konferanselokaler

20 rom - makskapasitet 2500 personer

Avstand Bergen Lufthavn

3 kilometer - ca. 5 min med bil

Avstand Bergen sentrum

12 kilometer - ca. 20 min med bil

Avstand kollektivtrafikk

Bussholdeplass Equinor, Sandslivegen eller Håvardstun: 800 meter
Reisetid med kollektiv transport til Bergen sentrum: ca. 35 min
Reisetid med kollektiv transport til flyplassen: ca. 8 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.