Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge
  • Konferanserommet Troldsalen med plass til 1080 personer ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen
  • Resturant Brasserie X, dekket rundbord og lamper ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Quality Hotel™ Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 20 min fra sentrum. Hotellet har fantastisk utsikt, frokost, bar og restaurant.

Quality Hotel™ Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,4
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Edvard Grieg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Julelunsj med kollegaene, familiejulebord eller full pakke med julebordshow. Her har vi noe for alle!

Julelunsj

Fra 18. november til 20. desember tilbyr vi julelunsj alle ukedager i restauranten fra kl. 11.30 - 14.00 til kr. 395,- per person. Nydelig tradisjonsrik varm julemat samt dessert, enten på buffet eller servert på tallerken. Har du allerede bestilt møte her med dagpakke hvor lunsj er inkludert, så oppgraderer vi til julelunsj for kun kr. 100,- per person, eller sjekk vår kampanje i desember for pakkepris med julelunsj inkludert.

Julebord og julebordshow

Det kommer litt an på hva dere ønsker, men uansett har vi noe for dere. Det er mulig å ha eget lokale utvalgte datoer i november med julemat og evt. egen underholdning. Under tre helger fra 29. november til 14. desember tilbyr vi et storslått julebordshow med alt fra komiker til flotte sangere og ikke minst partyband på slutten av kvelden. Da sitter gjengen deres samlet, men likevel i et stort lokale sammen med andre feststemte gjester. Deilig varm julemat og dessert serveres selvsagt også. Se oversikt over alle artistene og stemningsfilmen fra showet i 2018 her.

Familiejulebord

Dette har blitt en fin tradisjon for mange, og kanskje spesielt her i Bergen. Samle venner/familie til duk og dekket bord med julemat og aktiviteter for barna. Gjelder søndagene 1., 8. og 15. desember fra kl. 14 - 17. Les mer her om alt vi tilbyr i førjulstiden.

Les mer her om alt vi tilbyr i førjulstiden.

Pris og åpningstider for julebord hos oss

JULELUNSJ arrangeres fra 18. november - 20. desember 2019:

Pris: Fra 395 NOK/pers inkl. mva

JULEBORD for vennegjengen eller bedriften arrangeres fra 15. november - 23. november 2019:

Pris: Julemat i eget lokale fra 745 NOK/pers inkl. mva. I restauranten fra 650 NOK/pers inkl. mva. For billetter til julebordshowet gjelder egne priser/datoer fra 1295 NOK/pers inkl. mva.

FAMILIEJULEBORD arrangeres søndagene 1. - 15. desember med juleverksted og besøk av nissen for barna i tillegg til nydelig julemat:

Pris: 550 NOK/voksen inkl. mva. Barn 295/barn inkl. mva.  

Book julebord her

Ta kontakt via e-post:q.bergen@strawberry.no eller telefon: +47 55 98 01 27 så hjelper vi deg med bookingen av ditt perfekte julebord eller julelunsj!

Oppdag flere julebord i Bergen

Julebord over hele Norge

Fra nord til sør, og for alle prisklasser - Se vårt store utvalg av julebord og juleshow her!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.