Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal Blomsterdalen Bergen ,  Norge

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Blomsterdalen Bergen,  Norge

Din reise begynner her. På Fleslands møteplass, Comfort Hotel Bergen Airport er du kun 2 minutter unna flyet. Passer like bra for møter og konferanser som et sted å henge før flyet letter!

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,7
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

På Comfort Hotel Bergen Airport vil vi gi deg en bra start på dagen. Vi tilbyr en stor frokostbuffet med mange økologiske og sunne alternativer – en ordentlig hotellfrokost! Frokosten er alltid inkludert i prisen. Går flyet tidlig? Vi serverer en enklere frokost, Early Bird, fra kl. 04.30 hver dag. Smarte som vi er har vi tilpasset frokosten for å kunne tas med på flyet.

Åpningstider

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Parkering

Vi tilbyr 115 parkeringsplasser i kjelleren under hotellet. Parkeringen opereres av OnePark gjennom AutoPay-system. Ved avreise betaler du for parkering på automat med ditt registreringsnummer, eventuelt kan du betale på web innen 48 timer etter avreise.

Pris

80 NOK per time.
max. 350 NOK mandag til fredag - per sammenhengende parkering innenfor 24 timer.
max. 290 NOK lørdag og søndag -  per sammenhengende parkering innenfor 24 timer.

Gratis parkering for motorsykkler!

Alle henvendelser må gå til Onepark.

 • Kreative og urbane møterom med moderne tekniske løsninger på Comfort Hotell Trondheim

Møterom

Vi har 12 møterom med plass til 175 deltakere totalt, med makskapasitet på 56 personer i ett rom. Alle møterommene har wifi. I våre lounger er det god plass til å henge i pausene på både møter og konferanser.

Les mer om våre møterom og send førespørsel her.

Social Restaurant

We got you covered! Vår Social Restaurant er åpen hver dag og tilbyr en variert meny med noe for enhver smak, bestillinger gjøres via appen vår - lett. Om du er fysen utenfor åpningstidene til restauranten, kan du når som helst komme ned til vår Barception å kjøpe noe fra vår Comfort Deli, den er åpen 24/7.

Åpningstider

Alle dager: 18:00 - 22:00

Treningsrom

Her på Comfort Hotel Bergen Airport kan du holde deg i form selv når du er ute og reiser. Vi tilbyr et moderne treningsrom på ca. 80 kvadratmeter. Så ingen unnskyldninger – pakk ned løpeskoene og løp! For deg som heller vil trene utendørs finnes det en del bra løperuter utenfor døren.

Self service station

Sjekk inn på våre smarte sjekk-inn-terminaler på hotellet når du ankommer, så slipper du eventuell kø.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Wifi

For oss på Comfort Hotel Bergen Airport er det en selvfølgelighet at du alltid skal være oppkoblet og surfe gratis – døgnet rundt. Derfor har alle våre rom og fellesområder gratis wifi. Surf i vei!

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Økologisk frokost
 • Joggerute
 • Bussparkering
 • TV
 • Restaurant
 • Treningsrom
 • Handikap-rom
 • Hotellet er fullstendig tilgjengelig for handikappede
 • Strykejern og strykebrett
 • Møterom
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.