Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal Blomsterdalen Bergen ,  Norge

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Blomsterdalen Bergen,  Norge

Din reise begynner her. På Fleslands møteplass, Comfort Hotel Bergen Airport er du kun 2 minutter unna flyet. Passer like bra for møter og konferanser som et sted å henge før flyet letter!

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,0
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Det handler ikke om take off, turbulens eller harde landinger. Det handler om de dyrebare timene før, mellom og etter. De timene du trenger for å spikre et kontraktsmøte eller lade opp energi før du skal ut og reise – enten du skal på ferie eller forretningsreise. På Comfort Hotel Bergen Airport bor du moderne, og en kort gåtur på 2 minutter fra Bergen Airport Flesland. Start reisen på et fargerikt rom med en herlig seng, wifi når og hvor du vil, treningsrom og Barception. Her har du alt du trenger for et nytt eventyr.

Hva er din tid verdt?

Med kun 2 minutters gange til gate, sparer du masse tid ved å bo her. Det tar deg kun litt over 20 minutter til Bergen sentrum. Les mer om Bergen her.

Et hotell i teknologisk front

På Comfort Hotel Bergen Airport har vi nyeste tilgjengelige teknologi, som gjør det mulig for deg å sjekke inn via din mobil, på web eller benytte noen av innsjekkingsterminalene på hotellet når du ankommer. Enklere blir det faktisk ikke! 

Smarte hotellrom

Våre hotellrom er smarte, kompakte og akkurat det du behøver. Du kan velge å bo litt romsligere i et av våre superiorrom, eller spar pengene dine og velg et av våre mindre standardrom.

Hi-tech konferansemuligheter og podkast-studio

Comfort Hotel Bergen Airport er ditt selvfølgelige valg for møter i Bergen og på Flesland. Med beliggenhet i nærheten av gate, og 20 minutter med buss til/fra sentrale Bergen er det lett og smidig for alle å ta seg hit. Vi har 12 trådløse møterom for korte dagmøter og mindre konferanser. Et av våre møterom er også tilgjengelig som podkast-studio.

Mat & Drikke

Kjøkkenet er åpent syv dager i uken mellom 18:00 og 22:00. På menyen finner du barsnacks, sesong inspirerte retter og selvfølgelig en skikkelig god burger. All mat og drikke bestilles med QR-kode eller i Barception.

I vår Comfort Deli finner du alltid et utvalg av ferske salater, sandwicher og andre enkle retter som kan varmes opp i Barception. Nøyaktig hva som tilbys varierer fra dag til dag, baseres på årstidens råvarer. Åpen 24/7. Nysgjerrig på menyen? Se den her!

Ping pong og free WIFI

Ta deg en kaffe og slå deg ned i vår Barception. Der kan du høre på musikk, få unna litt jobb mens du venter på flyet ditt, eller bare ta en øl. Eller kanskje alt samtidig. Du surfer selvfølgelig trådløst på hele hotellet uten å betale en krone. Er du lei av teknologi kan du også briljere på ping pong!

Gym

Behøver du tenke på litt andre ting og samtidig svette litt så har vi et velutstyrt treningsrom, det er bare å ta med seg treningsklærne. Vårt treningsrom er åpent 24/7.

Velkommen til Comfort Hotel Bergen Airport – det perfekte valget for deg som vil gjøre mest mulig ut av reisen.

Kontakt

  • Lønningsvegen 45 5258 Blomsterdalen Bergen , Norge

Finn frem til hotellet

Fra Flesland

Spar tid! Gå fra terminalen til Comfort Hotel Bergen Airport. Det tar kun 2 minutter!

Fra hotellet

Har du det travelt? Det raskeste er å  fra hotellet. Det tar kun 2 minutter!

Fra sentrum
Flybussen til/fraBergen Lufthavn Flesland tar ca 22. minutter per vei, mens bybanen bruker ca. 44 minutter. 
Vi anbefaler deg å kjøpe tur/returbillett.

Om Comfort Hotel Bergen Airport

Antall hotellrom

304 rom – 608 senger

Konferanse- og møtekapasitet

12 rom – makskapasitet på totalt 175 personer

Avstand flyplass

Flesland, Bergen Airport: 2 minutter å gå. 

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.