Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Bergen Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Bergen

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen ligger vakkert til på Bryggen i Bergen. Her er du rett ved populære severdigheter som Fløibanen og Fisketorget. Hotellet har 151 rom, konferanselokaler og suiter på taket med egen terrasse.

Clarion Hotel® Bergen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,0
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Bergen

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Hotel Bergen er et populært hotell med sentral beliggenhet på Bryggen i Bergen. Hotellet er nyrenovert, men den elegante, klassiske stilen er bevart for å få fram det vakre steinbygget.

Midt i hjertet av Bergen

Med en fantastisk beliggenhet midt på historiske Bryggen (som er på UNESCOs verdensarvliste) er Clarion Hotel Bergen det perfekte utgangspunkt for å oppleve Bergen. Her bor du i umiddelbar nærhet til Fløibanen, Fisketorget, Mariakirken, Torgallmenningen, restauranter, barer, shopping og byens rike kulturliv. Hotellet har treningsrom og nyrenoverte konferanse- og møtelokaler.

Hotellet

Hotellet åpnet sine dører allerede i 1998. Siden den tid har alle rom og fasiliteter blitt renovert, men hotellet har likevel fått beholde sin gamle klassiske og elegante stil. De flott medarbeiderne våre gjør alt de kan for å gi deg en minnerik opplevelse, både på hotellet og i byen. Hotellet har flere handikaptilpassede rom, og du kan gjerne kontakte oss for mer informasjon om disse rommene og tilpassede fasiliteter.

Konferanse- og møterom

Planlegg ditt neste møte eller konferanse i våre lyse, luftige møterom! Perfekt for små og mellomstore konferanser, og med ideell beliggenhet om dere skal utforske Bergen eller ut og spise middag på kvelden. 

Suiter med Bergens heftigste utsikt

På øverste etasje ligger et par riktig så lekre juniorsuiter, med utsikt over hele Bergen. Her er det godt om plassen, hvor noen av rommene har tilgang til en takterrasse som deles med de andre suitene. Disse rommene er perfekte for familier eller de som ønsker litt ekstra luksus. 

Kontakt

  • Rosenkrantzgaten 8 5003 Bergen , Norge

Vanlige spørsmål

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Bergen togstasjon.

Fra Bergen Flyplass, Flesland

Flyplassen ligger omtrent 13,1 km unna hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Bergen Taxi, telefon: 07000

Om Clarion Hotel Bergen

Antall rom

151

Antall konferanserom

4

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.