Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Bergen Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Bergen

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen ligger vakkert til på Bryggen i Bergen. Her er du rett ved populære severdigheter som Fløibanen og Fisketorget. Hotellet har 151 rom, konferanselokaler og suiter på taket med egen terrasse.

Clarion Hotel® Bergen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Bergen

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4
49 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Hyggelige ansatte og god service.

6. juni 2023, , 296bj_rgl

Et fint hotell med god beliggenhet like ved Bryggen. De har hyggelige ansatte som ga svært god service, særlig vil i framheve de som jobber i resepsjonen. Fint rom. Frokosten var god. Vi bodde på hot…

Et fint hotell med god beliggenhet like ved Bryggen. De har hyggelige ansatte som ga svært god service, særlig vil i framheve de som jobber i resepsjonen. Fint rom. Frokosten var god. Vi bodde på hotellet i fire døgn. Kommer gjerne tilbake.
Les mere
4

Sentralt velfungerende hotell i Bergen Sentrum / Bryggen

2. april 2023, Oslo, Norge, Frederick Andrè B

Clarion Bergen er et flott eldre hotell. Det bærer preg av å dra på årene hvor det er svært lytt mellom rommene/etasjene. Flere gjester sa de lå våkne på grunn av nattklubb ved siden av, så be gjerne…

Clarion Bergen er et flott eldre hotell. Det bærer preg av å dra på årene hvor det er svært lytt mellom rommene/etasjene. Flere gjester sa de lå våkne på grunn av nattklubb ved siden av, så be gjerne om et stille rom i øvre etasjer om du trenger ro. Personalet er veldig serviceinnstilt og renholdet er imponerede bra. Frokosten må være noe av det bedre i Bergen. Innholdsrik og personlig. Skuffende når man ønsker middagsanbefaling og Clarion anbefaler EGON med verdikupong på dessert. Her kan man steppe opp anbefalingene noe. Hotellet har ikke middag eller kveldsmat tilgjengelig. Det står reklamert om restaurant, men den finnes tydeligvis ikke, så en oppdatering av nettsidene anbefales. Sovekvaliteten var fantastisk. Kommer tilbake pga sengene og frokosten.
Les mere
5

Nice hotel

4. februar 2023, Bærums Verk, Norge, Mekkati

Veldig imøtekommende personalet og godt frokostutvalg med personlig servering av morgensmoothie👍🏾 Fantastisk! Blir nok å se igjen der. Totalt sett fornøyd med hele oppholdet og hotellet er å anbefa…

Veldig imøtekommende personalet og godt frokostutvalg med personlig servering av morgensmoothie👍🏾 Fantastisk! Blir nok å se igjen der. Totalt sett fornøyd med hele oppholdet og hotellet er å anbefale på det sterkeste.
Les mere
2

Ikke å anbefale. Langt fra Clarion standard

16. desember 2021, , mariusr728

Bodde her i sommer. Ble flyttet fra Clarion Admiral på grunn av overbooking. Ble lovet nytt renovert hotel. Noe det absolutt ikke var. Veldig slitt, kun mulighet til valg av dårlig frokosttider (etter…

Bodde her i sommer. Ble flyttet fra Clarion Admiral på grunn av overbooking. Ble lovet nytt renovert hotel. Noe det absolutt ikke var. Veldig slitt, kun mulighet til valg av dårlig frokosttider (ettersom vi ble flyttet hadde vi få valg). Men det dårligste var servicen. De vi møtte i resepsjonen var både frekk, arrogant og lite service innstilt. Vi bodde en natt. Skulle bodd to. Flyttet ut. Også mye støy fra utelivet utenfor. Absolutt ikke verdig ett Clarion hotell. Bor alltid på Clarion, og har testet det ut i hele Norge. Alltid kjempefornøyd. Her er det bare å styre unna.
Les mere
3

Greit hotell nært alt.

2. desember 2021, , Tore J

Hotellet bar preg av å være litt slitent. Det var oppussing på utsiden og det trenges litt på innsiden også. Det var gjennomsnittlig rengjøring av rommet. Det var fint å få verdisjekk på en restaura…

Hotellet bar preg av å være litt slitent. Det var oppussing på utsiden og det trenges litt på innsiden også. Det var gjennomsnittlig rengjøring av rommet. Det var fint å få verdisjekk på en restaurant som var stengt. Stille og rolige omgivelser ga en god natts søvn.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.