Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Admiral ligger i en gammel og ærverdig pakkhusbygning fra 1904, og ønsket sine første gjester velkommen allerede i 1987. Etter omfattende renovering er dette et hotell med historie i veggene og nye impulser rett utenom døren.

I hjertet av Bergen

Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen, den berømte Bryggen, Fløyen og fisketorget. Med sjøen på tre sider får man en maritim følelse og nærhet til historiske Bergen. Strandkaiterminalen, hvor fergene til blant annet Stavanger og nordover i fylket går, ligger like ved hotellet, og fem minutter unna med taxi ligger Bergen Jernbanestasjon. På Clarion Hotel Admiral vil du møte vår fantastiske stab som gjør det de kan for at gjestene får en minnerik og personlig opplevelse på hotellet og i byen vår.

Konferanse og andre arrangementer

Clarion Hotel Admiral har lokaler som passer perfekt for konferanser og møter i Bergen sentrum. Det er også mye brukt til private selskaper som bryllup, konfirmasjon, julebord, jubileum og andre merkedager. Sjøkanten er vårt mest populære selskapslokale og har egen terrasse med utsikt over Vågen, Bryggen og Fløyen. Perfekt for et bryllup sentralt i Bergen.

Opplev Bergen

Et opphold på Clarion Hotel Admiral gir deg det perfekte utgangspunkt for å oppleve Bergens unike muligheter når det gjelder shopping, byliv, restauranter, konserter, revy og teater. Hva med et seilas på byfjorden eller på åpent hav? Besøk Troldhaugen - Edvard Grieg Museum, eller Siljustøl - hjemmet til komponisten Harald Sæverud. Med gangavstand fra hotellet kan du oppleve Nord Europas største akvarium, hvor du forøvrig får 20 % rabatt når du bor hos oss, eller delta i en byvandring og lære mer om Bergens spennende historie. Spør våre ansatte om råd for et opphold i Bergen tilpasset deg og dine interesser. Du kan også lese mer om Bergen her.

Bar og restaurant

Hotellets restaurant ligger ved sjøkanten, med fantastisk utsikt over Vågen og Bryggen. Det går en langstrakt terrasse utenfor restauranten, direkte over sjøen. På fine dager kan både frokosten, lunsjen og middagen inntas her. Med Bryggen i Bergen som bakteppe, er det naturlig at vi serverer mye deilig sjømat fra lokale kvalitetsleverandører i vår restaurant.  Måltidet kan med fordel avsluttes i sofaene i barområdet. 

Handikapptilpassede rom

Vi har et antall handikapptilpassede rom, tilpasset for å gjøre ditt opphold hos oss enklere. Kontakt oss for mer informasjon om våre handikapptilpassede rom og fasiliteter.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss på Clarion Hotel Admiral - en levende møteplass i Bergen sentrum!

Kontakt

  • C. Sundts gate 9 5004 Bergen , Norge

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Bergen togstasjon.

Båt

Hotellet ligger rett ved Strandkaiterminalen i Bergen.

Taxi

Taxi 1: +47 05501
Bergen Taxi: +47 07000 

Om Clarion Hotel Admiral

Antall hotellrom

210 rom - 401 senger

Antall konferanselokaler

7 lokaler - maksimum 180 deltagere

Avstand flyplass

Bergen Flyplass, Flesland:
18,5 km, ca 25 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass: 0-25 m
Togstasjon Bergen Stasjon:
2 km, ca 10 min gange. 
Strandkaien i Bergen: 2 min ganger.

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.