Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Admiral

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Bergen og Clarion Hotel Admiral! Du har kanskje noen spørsmål før du sjekker inn? Vi håper at du finner svarene her.

Parkering

Clarion Hotel Admiral ligger midt i Bergen sentrum. Vi har en avtale med City Park i Markeveien 7, prisen er 306 NOK per døgn. Som gjest på Clarion Hotel Admiral får du 20% rabatt på denne prisen.

For å få dette tilbudet må du registrere skiltnummeret på en iPad i resepsjonen på hotellet. Parkeringen må betales online på aimopark.no eller via appen Aimo Park.

Bagasjerom

Vi har bagasjerom for oppbevaring av kofferter tilgjengelig for våre gjester. 

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst internett. Du får pålogginsinformasjon i resepsjonen eller logger deg inn med ditt medlemsnummer.

Har du glemt noe?

Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste av det du kan få behov for. Tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, sjampo, balsam, bodylotion, skopuss og sysaker. Trenger du noe annet må du gjerne ta kontakt.

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Admiral er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Hva skjer i Bergen?

Spør oss gjerne om hva vi anbefaler av opplevelser i Bergen - vi er her for deg!

Booking

Vennligst kontakt oss for mer informasjon og booking på +47 55 23 64 00
eller cl.admiral@strawberry.no.

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra kl.15.00
Utsjekk senest kl. 12.00

Frokost

Mandag - fredag: 07 - 10
Lørdag - søndag: 08 - 11

Restaurant

The Social

Mandag - lørdag: 17.00 - 21.30
Søndag: Stengt

Lobby Bar

Mandag - lørdag: 17 - 23

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.