Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,6
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Admiral

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4
1806 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
1

Dårlig kundebehandling .

16. februar 2024, Lørenskog, Norge, 824gryk

Ikke mist/glem noe på dette hotellet . Jeg sendte melding , fikk ikke svar . Jeg sendte de Mail . Jeg ringte til slutt og ble lovet tilbakemelding . Jeg har ventet , men sendte de til slutt en Mail og…

Ikke mist/glem noe på dette hotellet . Jeg sendte melding , fikk ikke svar . Jeg sendte de Mail . Jeg ringte til slutt og ble lovet tilbakemelding . Jeg har ventet , men sendte de til slutt en Mail og får vite at gjenstanden ble funnet , men på grunn av manglende tilbakemelding har de kastet gjenstanden min .

Svar fra eier

19. februar 2024

Hei! Dette var virkelig leit å høre! Vi har normalt veldig gode rutiner for å håndtere alt gjester glemmer eller mister under oppholdet, men her har det tydelig vært svikt i kommunikasjonen. Jeg beklager virkelig! Ta gjerne kontakt med meg direkte om det er noe vi kan gjøre for å hjelpe.

Les mere
3

Helt ok.

9. desember 2023, , 282stt

Positivt: Fint rom, veldig hyggelig og serviceinnstilt person ved innsjekk. Mindre positivt: Veldig lytt mellom rommene, hørtes ut som om noen skulle brase inn på vårt rom om natten. Stort minus at…

Positivt: Fint rom, veldig hyggelig og serviceinnstilt person ved innsjekk. Mindre positivt: Veldig lytt mellom rommene, hørtes ut som om noen skulle brase inn på vårt rom om natten. Stort minus at vi ble jaget bort fra frokostområdet mens vi satt og pratet etter frokost. Helt ok at frokosten var ferdig, men en servicebedrift burde ikke jage bort kunder som sitter og drikker opp kaffen sin.

Svar fra eier

10. desember 2023

Takk for at du tok deg tid til å skrive en review etter ditt opphold. Jeg håper du fikk en vennlig oppfordring om å ta kaffekoppen med til lobbyområdet, slik at vi fikk mulighet til å rengjøre og gjøre klart for lunsj. Det er alltid hyggelig å ha tid til den ekstra kaffekoppen, men håper på forståelse for at vi har mange gjøremål og noen ganger kort tid. Vi håper å få gleden av å se deg tilbake hos oss en annen gang.

Les mere
4

Clarion er aldri feil

3. desember 2023, Horten, Norge, stianhau

Clarion er alltid bra. Admiral også. Du bor ved vannet midt i byen. 5 min gange til Torgallmenningen, 3 min til Klostergarsjen p-hus. Rett og slett midt i smørøyet. Litt lite rom, men allikevel god…

Clarion er alltid bra. Admiral også. Du bor ved vannet midt i byen. 5 min gange til Torgallmenningen, 3 min til Klostergarsjen p-hus. Rett og slett midt i smørøyet. Litt lite rom, men allikevel god plass, stille og rolig. Flott frokost, som kan nytes med utsikt over til Bryggen

Svar fra eier

10. desember 2023

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Det er så kjekt å se at du hadde et hyggelig opphold, og vi ser frem til ditt neste besøk.

Les mere
5

Ett av Bergens flotteste hotel

30. november 2023, , O9526JYanne

Servicen i resepsjonen er utmerket. Kjempegode puter og veldig gode senger. Hyggelig personale både i restauranten og de som ordner rommene. Nydelig utsikt mot byfjorden. Kan anbefale dette hotellet b…

Servicen i resepsjonen er utmerket. Kjempegode puter og veldig gode senger. Hyggelig personale både i restauranten og de som ordner rommene. Nydelig utsikt mot byfjorden. Kan anbefale dette hotellet både til fritid og forretningsreise

Svar fra eier

10. desember 2023

Tusen takk for din veldig hyggelige tilbakemelding og for topp score! Det setter vi virkelig stor pris på. Vi håper å se deg snart tilbake hos oss.

Les mere
4

Sentralt og bra!

9. november 2023, Oslo, Norge, Gunnar_Oslo

Meget sentralt, kort fra fisketorget. Er du heldig å få rim mot sjøen, kan du se over på Bryggen - vakkert! Rommet jeg fikk i 5 etasje, var rent og pent, frokosten var bra, selv om en del andre Choic…

Meget sentralt, kort fra fisketorget. Er du heldig å få rim mot sjøen, kan du se over på Bryggen - vakkert! Rommet jeg fikk i 5 etasje, var rent og pent, frokosten var bra, selv om en del andre Choicehoteller har enda større og bedre utvalg. Hyggelig betjening!

Svar fra eier

24. november 2023

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Det setter vi stor pris på! Vi håper å se deg snart tilbake hos oss.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.