Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
1756 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
1

En trist og skuffende mottakelse

18. mai 2023, , David H

Hei Vi har nå feiret nasjonaldagen i Bergen med fam og gode venner . Da vi skulle sjekke inn fikk vi ikke det rommet som vi var lovet, og betalt ekstra for. Vi sa fra om dette til en hyggelig dame som…

Hei Vi har nå feiret nasjonaldagen i Bergen med fam og gode venner . Da vi skulle sjekke inn fikk vi ikke det rommet som vi var lovet, og betalt ekstra for. Vi sa fra om dette til en hyggelig dame som det så ut til var under opplæring. Hun skulle se hva hun kunne gjøre sa hun. Det var da det startet! Det kom en dame og sa jeg tar over , vi vil ikke bruke tiden på å skrive hele hendelsen som da oppstod, men kort fortalt så har vi aldri møttt en mere arrogant og frekk person noen sinne og som vi må bare si er trist for hotel admiral. Ikke bare var hun dette mot oss , men også en stakkars eldre mann som bare ville spørre om veien . Vi som gjester måtte bare avslutte samtalen med henne og gå derifra for det helt umulig å kommunisere med vedkommende. Vi fikk bare beskjed om å tie stille for hun skulle snakke ferdig og ville ikke bli avbrutt. Hun ville ha seg frabedt frekke gjester. Mange sparer lenge for å ha råd til å bo hos dere, og for å få et fint opphold i Bergen , så er det skuffende at en får en slik mottakelse. Når det er sagt, så er det viktig for oss å få frem admiral som vi har bodd på flere ganger tidligere alltid har vært utrolig bra ,og har vært vårt førstevalg når vi har vært i Bergen .

Svar fra eier

25. mai 2023

Kjære davidhM2647AP! Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive om ditt opphold. Jeg er virkelig lei for at dere hadde en så lei opplevelse hos oss i forbindelse med 17. mai feiringen i Bergen! Dette er ikke den måten vi behandler våre gjester på, og jeg følger naturligvis dette opp med vår ansatt. Vi håper hendelsen ikke ødela feiringen for dere, og at vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake til oss en annen gang, og gjenopprette et godt inntrykk av vår service.

Les mere
5

Veldig bra opplevelse

30. april 2023, , Dag Inge L

Alt var veldig bra. Flott rom med utsikt til både Vågen og sentrum. Utrolig god frokost og god service. Betjeningen i resepsjonen var også veldig hyggelige og proffe. Det eneste lille minuset var at b…

Alt var veldig bra. Flott rom med utsikt til både Vågen og sentrum. Utrolig god frokost og god service. Betjeningen i resepsjonen var også veldig hyggelige og proffe. Det eneste lille minuset var at baren på hotellet åpnet først kl. 17.00 og det var ikke mulig å kjøpe et glass vin før det.

Svar fra eier

2. mai 2023

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi selger gjerne øl og vin fra resepsjonen før baren åpner. Vi håper å se deg snart tilbake!

Les mere
5

Supert opphold!

6. februar 2023, Bergen, Norge, 197nicole2023

Super beliggenhet. Ryddig og fint hotell, med vennlige og hjelpsomme resepsjonister. Vi fikk også vinkjøler med is og glass i baren. Helt nydelig rom! Fin utsikt mot Bryggen og resten av byen der man…

Super beliggenhet. Ryddig og fint hotell, med vennlige og hjelpsomme resepsjonister. Vi fikk også vinkjøler med is og glass i baren. Helt nydelig rom! Fin utsikt mot Bryggen og resten av byen der man også kunne se Fløien. Rommet var i 4. etasje og hadde balkong. Moderne rom med fint bad som hadde håndsåpe, håndkrem- shampoo, balsam og dusjsåpe. Dette er ikke noe alle hoteller har så dette var et stort pluss! Frokosten var super med masse utvalg av både frukt, brødmat, pålegg og varmmat!

Svar fra eier

6. februar 2023

Tusen takk for din veldig hyggelige tilbakemelding og rating! Dette setter vi stor pris på, og gleder oss til å se deg igjen!

Les mere
4

Flott sentralt hotell

4. februar 2023, Vegarshei, Norge, Erlend1973

Hotellet ligger sentralt plassert på brygga i Bergen. Her ser man rett over på de historiske bryggene, opp til Fløyen og i bakgrunnen sees Ulrikken. Fra hotellet har man gangavstand til alt i sentrum.…

Hotellet ligger sentralt plassert på brygga i Bergen. Her ser man rett over på de historiske bryggene, opp til Fløyen og i bakgrunnen sees Ulrikken. Fra hotellet har man gangavstand til alt i sentrum. Bybanen stanser 10 minutt unna, flybussen stopper utenfor og hurtigbåtkaia ligger 5 minutter unna. Rommene er godt isolert. Frokosten er flott. Vi hadde lunsj og middag i oppholdet. Vi spiste god mat og opplevde god service under oppholdet.

Svar fra eier

6. februar 2023

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi er så glade for at du hadde et fint opphold, og håper å se deg snart tilbake!

Les mere
3

Dårlig renhold

15. oktober 2022, Stord, Norge, Elinber

Dårlig renhold , toalett med tisserand langs kanten, fett merker på speil, såpholder skitne, nattbord flekkete og støvete. Skittent på sengegavl. Fikk byttet rom, men ikke stort bedre der heller. Sen…

Dårlig renhold , toalett med tisserand langs kanten, fett merker på speil, såpholder skitne, nattbord flekkete og støvete. Skittent på sengegavl. Fikk byttet rom, men ikke stort bedre der heller. Sengen var god og hyggelig betjening. Forventer bedre renhold på hotell så velger nok ett annet hotell neste gang.

Svar fra eier

19. oktober 2022

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste at renholdet ikke var slik man skal og bør forvente, og tar naturligvis tak i dette! Vi kan mye bedre, og jeg håper vi får mulighet til å rette opp et dårlig inntrykk.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.