Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Admiral

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
1824 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Hyggelig sentralt hotell

12. mai 2024, Norge, martet15

Virkelig imponert over frokosten. Det er rikelig med plass for flere mennesker samtidig. Ansatte ryddet raskt bort, og fylte på med mat. Frokost var både frukt, grønnsaker, bakverk, smoothie, kjøleska…

Virkelig imponert over frokosten. Det er rikelig med plass for flere mennesker samtidig. Ansatte ryddet raskt bort, og fylte på med mat. Frokost var både frukt, grønnsaker, bakverk, smoothie, kjøleskapsdør og rikelig med frokostblanding og pålegg. Rommene er bra organisert, mange speil og god plass til kofferter. Stor benkeplate på toalettet og stor dusj.

Svar fra eier

13. mai 2024

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Det er så godt å se at du var fornøyd med oppholdet, og vi håper å få gleden av å se deg snart tilbake.

Les mere
4

Hyggelig base i byen

3. april 2024, , eiriksverresoni

Et veldig hyggelig sted å bo på "pappatur" til Bergen. Lett tilgjengelig når man skal rundt i byen, og veldig hyggelig betjening i resepsjonen. Rommet var hyggelig og innbydende. Knallgod frokost h…

Et veldig hyggelig sted å bo på "pappatur" til Bergen. Lett tilgjengelig når man skal rundt i byen, og veldig hyggelig betjening i resepsjonen. Rommet var hyggelig og innbydende. Knallgod frokost helt nede på brygga var prikken over i'en.

Svar fra eier

4. april 2024

Tusen takk for din veldig hyggelige tilbakemelding. Det setter vi virkelig stor pris på! Vi håper du tar flere "pappaturer" til Bergen, og at vi ser deg snart tilbake hos oss.

Les mere
4

Totalt sett en god opplevelse

1. mars 2024, Bergen, Norge, OysteinB_13

Totalt sett en god opplevelse! Veldig god beliggenhet. Renovert ca 2014 slik jeg skjønner, bærer preg av 10 års slitasje. En del slitte detaljer som tepper, isbitmaskin som ikke virket etc. God større…

Totalt sett en god opplevelse! Veldig god beliggenhet. Renovert ca 2014 slik jeg skjønner, bærer preg av 10 års slitasje. En del slitte detaljer som tepper, isbitmaskin som ikke virket etc. God størrelse på flere rom, mulighet for ekstraseng. Ok frukost. Fint lobby område. Hyggelig personale. Gode senger.

Svar fra eier

4. mars 2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din hyggelige tilbakemelding etter oppholdet. Vi jobber kontinuerlig med vedlikehold, og ny isbitmaskin er bestilt. Vi er så glade for å se at dere hadde et hyggelig opphold, og ser frem til å ønske dere velkommen en annen gang.

Les mere
1

Dårlig kundebehandling .

16. februar 2024, Lørenskog, Norge, 824gryk

Ikke mist/glem noe på dette hotellet . Jeg sendte melding , fikk ikke svar . Jeg sendte de Mail . Jeg ringte til slutt og ble lovet tilbakemelding . Jeg har ventet , men sendte de til slutt en Mail og…

Ikke mist/glem noe på dette hotellet . Jeg sendte melding , fikk ikke svar . Jeg sendte de Mail . Jeg ringte til slutt og ble lovet tilbakemelding . Jeg har ventet , men sendte de til slutt en Mail og får vite at gjenstanden ble funnet , men på grunn av manglende tilbakemelding har de kastet gjenstanden min .

Svar fra eier

19. februar 2024

Hei! Dette var virkelig leit å høre! Vi har normalt veldig gode rutiner for å håndtere alt gjester glemmer eller mister under oppholdet, men her har det tydelig vært svikt i kommunikasjonen. Jeg beklager virkelig! Ta gjerne kontakt med meg direkte om det er noe vi kan gjøre for å hjelpe.

Les mere
3

Helt ok.

9. desember 2023, , 282stt

Positivt: Fint rom, veldig hyggelig og serviceinnstilt person ved innsjekk. Mindre positivt: Veldig lytt mellom rommene, hørtes ut som om noen skulle brase inn på vårt rom om natten. Stort minus at…

Positivt: Fint rom, veldig hyggelig og serviceinnstilt person ved innsjekk. Mindre positivt: Veldig lytt mellom rommene, hørtes ut som om noen skulle brase inn på vårt rom om natten. Stort minus at vi ble jaget bort fra frokostområdet mens vi satt og pratet etter frokost. Helt ok at frokosten var ferdig, men en servicebedrift burde ikke jage bort kunder som sitter og drikker opp kaffen sin.

Svar fra eier

10. desember 2023

Takk for at du tok deg tid til å skrive en review etter ditt opphold. Jeg håper du fikk en vennlig oppfordring om å ta kaffekoppen med til lobbyområdet, slik at vi fikk mulighet til å rengjøre og gjøre klart for lunsj. Det er alltid hyggelig å ha tid til den ekstra kaffekoppen, men håper på forståelse for at vi har mange gjøremål og noen ganger kort tid. Vi håper å få gleden av å se deg tilbake hos oss en annen gang.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.