Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

For deg som vil ha litt ekstra luksus i hverdagen har hotellet også to lekre suiter å tilby. Disse rommene egner seg også utmerket til å feire spesielle anledninger. Suitene har egne soverom i tillegg til stue, romslige bad med både dusj og badekar, samt fantastisk utsikt mot fjord og fjell.

Pakkhus-suiten

Denne suiten på ca. 50 kvm er preget av tradisjonelt materialbruk og ligger i det gamle Pakkhuset med sin helt spesielle atmosfære. Denne bygningen byr på en herlig blanding mellom gammelt verneverdig og nytt moderne interiør. Suiten ligger i front av Pakkhuset og har store vinduer med god utsikt mot fjord og fjell. Suiten har soverom med en 180 cm bred dobbeltseng, og er innredet med sofagruppe, to flatskjerm-TV, spisestue samt arbeidsplass. Baderommet har både badekar og adskilt dusjhjørne. Kaffemaskin, vannkoker samt strykestasjon finner du også her.

Signatur-suiten

Signatur-suiten er på ca. 50 kvm, og byr på en egen, over 50 kvm stor balkong under åpen himmel på toppen av hotellet. Balkongen byr på fantastisk utsikt mot fjord og fjell. Dette er en mer «funky» og moderne innredet suite. Suiten har eget soverom med en 180 cm bred dobbeltseng og lekkert bad med badekar og adskilt dusj. Suiten har stor sofagruppe, to flatskjerm-TV, spisebord samt arbeidsplass. Kaffemaskin, vannkoker, samt strykestasjon er her tilgjengelig.

Book våre suiter

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller booking av våre suiter på telefon +47 70 11 19 00 eller via q.waterfront@strawberry.no.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.