Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norge

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,3
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Et familie- og konferansehotell lokalisert i hjertet av Ålesund med godt bevart historie i veggene og utsikt over fjord og fjell.

Sentralt og moderne

Hotellet ligger sentralt til, 200 meter fra Brosundet i Ålesund og øvrige severdigheter. Vi tilbyr moderne rom, deilig frokost, treningsrom og en konferanseavdeling egnet for både små og store arrangement. Unn deg et besøk i The Social Bar & Bistro, hvor du kan nyte maten med havutsikt på kjøpet.

Ålesunds historie er bevart 

Quality Hotel Waterfront åpnet dørene sommeren 2011, og i 2023 ble det beriket med en utvidelse som inkluderte 53 helt nye rom. Vi har en unik beliggenhet rett ved vannkanten i sentrum av byen. Hotellet består av fire ulike bygninger: Pakkhuset, Jugendhuset ,Signaturhuset og Aspøyhuset. Både Pakkhuset og Jugendhuset er eldre bevaringsverdige bygg med mye historie i veggene. Byggenes Jugend-særpreg er godt ivaretatt og sammen med det nye Signaturhuset, skaper dette en unik atmosfære for hotellet. Quality Hotel Waterfront er innredet med spennende dekor tilpasset de fire bygningene, med lokal moderne veggkunst i form av  fototapet og graffitikunst. Hotellet ligger i gangavstand til byens severdigheter, shopping og uteliv. Les mer om Ålesund her.

The Social Bar & Bistro

I The Social Bar & Bistro kan den velsmakende maten nytes sammen med den flotte utsikten mot Aspevågen. I tilknytning til restauranten ligger baren, og i sommermånedene kan mat og drikke nytes utendørs på bryggekanten. Utsikten mot Sunnmørsalpene og Borgundfjorden er slående vakker, og båtlivet på Aspevågen er fascinerende og høyst levende året rundt.

Sommerbuffet

I sommer serverer vi en deilig sommerbuffet til 495,- per person. Barn under 6 år spiser gratis, og barn mellom 7-12 år får halv pris! Her finner hele familien noe de liker, med et stort utvalg av kalde og varme retter. Book bord her!

Konferanse

Quality Hotel Waterfront er et kurs- og konferansehotell med 1 000 kvm til disposisjon, fordelt på ni møterom av ulik størrelse og med moderne AV-utstyr på alle rom. Plenumsalen Akvariet rommer inntil 240 mennesker i kino-oppsett, og egner seg perfekt til banketter, skipsdåp og mottakelser, i tillegg til kurs og møter av alle slag.

Kontakt

  • Nedre Strandgate 25-27 6004 Ålesund , Norge

Finn frem til hotellet

Buss

Ålesund Rutebilstasjon

Fra Ålesund flyplass, Vigra 

Flybuss til Apotekertorget.
Det finnes også mulighet å booke Shuttle service gjennom hotellets resepsjon.

Taxi

Vi anbefaler Ring Taxi +47 07012.

Om Quality Hotel Waterfront

Antall hotellrom 

248 stk - 560 senger

Antall konferanselokaler 

9 stk - plass til ca 450 deltagere totalt 

Avstand Vigra lufthavn

18 km - ca 25 min  

Avstand Ålesund Busstasjon 

400 meter

Avstand bussholdeplass

Apotekertorget: 3 min gange fra hotellet. 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.