Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norge

På Quality Hotel Ålesund bor du midt i sentrum i komfortable og lyse rom med flott sjøutsikt. Med umiddelbar nærhet til shopping, marina, restauranter og uteliv, har vi perfekt beliggenhet i Jugendbyen uansett om du er her på konferanse eller ferie.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,7
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Ålesund

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4
696 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Sentralt hotell i Ålesund

24. september 2023, Bærums Verk, Norge, Joachim1978

Sentralt beliggende hotell med kort vei til det meste i Ålesund by. Innbydene lobby, med tilhørende rene og moderne rom. Fin utsikt utover havet og Hurtigrute kaien. Det som trekker ned for vårt besøk…

Sentralt beliggende hotell med kort vei til det meste i Ålesund by. Innbydene lobby, med tilhørende rene og moderne rom. Fin utsikt utover havet og Hurtigrute kaien. Det som trekker ned for vårt besøk var personale som sjelden var tilstede eller tilgjengelig, selv om det var flere på jobb. Frokosten må nok også strammes opp, harde biter i eggerøren, pannekaker med hard kant og generelt mangefullt inntrykk.
Les mere
4

Sentralt fint Hotell

7. august 2023, Øvre Årdal, Norge, Stig H

Fint svert sentralt hotell i Ålesund.Litt dyrt i forhold til standaren.Velbrukte,men fremdeles heilt ok rom.Reint og fint.God frokost med hyggelig personal.Gode muligheter for parkering i nerheten av…

Fint svert sentralt hotell i Ålesund.Litt dyrt i forhold til standaren.Velbrukte,men fremdeles heilt ok rom.Reint og fint.God frokost med hyggelig personal.Gode muligheter for parkering i nerheten av hotellet.Anbefales.
Les mere
5

Flott hotell ved sjøkanten!

14. juli 2023, Oslo, Norge, Line T

Pent og flott hotell med hyggelige ansatte, flott utsikt og god mat! Tusen takk for et avslappende opphold 🙂 Vi hadde en Juniorsuite med nydelig sjøutsikt! Rommet var pent stylet og sengen var god å…

Pent og flott hotell med hyggelige ansatte, flott utsikt og god mat! Tusen takk for et avslappende opphold 🙂 Vi hadde en Juniorsuite med nydelig sjøutsikt! Rommet var pent stylet og sengen var god å sove i. Hotellfrokosten var veldig smakfull. Vi kommer gjerne tilbake!
Les mere
3

Bra seng. Frokost ikke bra.

28. mai 2023, , thomasrS9947IB

Bra rom med bra seng. Utsikt mot havet. Mye bråk fra naborommet, ikke hotellets feil. Stilhet er en mangelvare i vårt samfunn. Frokost var ikke så bra. Eggerøre? Nei, hakket omelett som vanlig. Prøv å…

Bra rom med bra seng. Utsikt mot havet. Mye bråk fra naborommet, ikke hotellets feil. Stilhet er en mangelvare i vårt samfunn. Frokost var ikke så bra. Eggerøre? Nei, hakket omelett som vanlig. Prøv å gjøre den litt løsere.
Les mere
5

Maritimt hotell med svært serviceinnstilte og vennlige ansatte.

25. februar 2023, Nesodden, Norge, losalex2233

Det er gøy å ligge på rommet og se hurtigruta ha innseiling og anløp inn mot kai rett utenfor hotellvinduet før de praktisk talt fortøyer i hotellet. Når de ansatte så følger opp med svært god behandl…

Det er gøy å ligge på rommet og se hurtigruta ha innseiling og anløp inn mot kai rett utenfor hotellvinduet før de praktisk talt fortøyer i hotellet. Når de ansatte så følger opp med svært god behandling og oppfølging av oss som gjester så kan vi ikke annet enn å bli sjarmert.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.