Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Få 20% rabatt på sommerferien

Maks ut årets beste tid – sommeren! Nå får du 20 % rabatt på hotellbookingen din når du booker minst to netter på rad. Nyt alt som Norden og våre hotell har å tilby. Book allerede i dag, og bo når du vil i sommer, frem til 18. august!

Book sommerferien til 20 % rabatt

Få det meste ut av sommeren! Kanskje du har lengtet tilbake til en sommerperle du oppdaget tidligere, eller vil du kanskje utforske noe helt nytt? Samme hva du reiser for så har vi garantert noe som passer for deg, med en rekke hotell over hele Norden.

Nå får du 20 % rabatt på hotellbookinger gjennom hele sommeren hvis du booker minst to netter på rad. Så oppdag et nytt land, en ny by eller bare koble av fra hverdagen med en staycation i din egen hjemby. Utnytt sommeren til det fulle, og nyt alt det våre nordiske land har å tilby! Og du, det lønner seg å booke tidlig – med fleksible avbestillingsvilkår har du ingenting å tape. 

Tilbudet gjelder for opphold på minst 2 netter på rad, på opphold mellom 20. juni - 18. august. Pass bare på å booke senest 4. august!


Har du planer om å booke mer enn to netter på rad?

Book med opptil 30% rabatt her

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gjelder opphold på minst 2 netter på råd. Hvis du har booket 2 netter og den ene natten avbookes, må du fortsatt betale for begge nettene. Din booking kan avbestilles frem til 16:00 på ankomstdagen. Frokost er inkludert på alle hotell, bortsett fra At Six og Comfort Hotel® Xpress. På Clarion Collection® Hotel er også ettermiddagsfika og kveldsmat inkludert.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.