Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Opptil 20% rabatt på sommerferie

Sommeren er her, og det er på tide å komme seg ut og nyte alt det Norden har å by på. Hos oss får du opptil 20% rabatt på sommerferien når du booker to eller flere netter. Så hva venter du på?

Opptil 20% rabatt på sommerferie

Er du av typen som tar bilen fatt og drar på roadtrip hver gang du får sjansen? Eller er du den som helst ligger på et soltak og super mocktails ved bassenget? Uansett hva du har planlagt for sommeren, så blir det alltids enda bedre med rabatt!

Når du booker to eller flere netter på et av våre utvalgte hotell får du opptil 20% rabatt i hele sommer. Så oppdag nye byer Norden over eller ta en staycation i egen hjemkommune, og nyt alt sommeren har å by på! Og du, det lønner seg å booke tidlig – med fleksible avbestillingsvilkår har du ingenting å tape.

Psst! Ser du etter en helt unik hotellopplevelse denne sommer? Book ditt opphold på Yasuragi her.

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gjelder for opphold på minst 2 netter. Bookingen kan avbestilles fram til kl. 16:00 på ankomstdagen. Frokost er inkludert på alle hotell, utenom At Six og Comfort Hotel® Xpress. På Clarion Collection® Hotel er også "fika" og kveldsmat inkludert. Avbestillingsvilkår kan variere når du booker på de frittstående hotellenes egne bookingsider. Vennligst les vilkårene nøye.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.