Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Kämp Helsinki ,  Finland

Hotel Kämp

Helsinki,  Finland

Hotel Kämp er det ledende luksushotellet i Helsinki, og har i mer enn 130 år omfavnet Finlands tradisjoner og historie. Hotellet har 179 romslige gjesterom og suiter, samt Brasserie Kämp, Kämp Bar og Kämp Spa – og ligger midt i hjertet av byen.

Hotel Kämp 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Brasserie Kämp

Brasserie Kämp serverer mat som er inspirert av det franske kjøkkenet, i et fantastisk miljø. Restaurantens lekre retter er tilberedt med både kjærlighet og sesongbaserte råvarer av høy kvalitet.

Kämp Bar

Baren har vært møteplass for både tilreisende og byens innbyggere siden 1887. Kämp Bar sies å være den finske hovedstadens første amerikanske bar, som også i dag serverer cocktails, drinker og vin av beste klasse.

Kämp Spa & Fitness

Her er trivsel og luksuriøse opplevelser i fokus, og derfor inneholder spaet omtrent alt du trenger for å slappe av til det fulle.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.