Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

GLO Hotel Art Helsinki ,  Finland

GLO Hotel Art

Helsinki,  Finland

GLO Hotel Art ligger i et vakkert steinslott som også er en av Helsinkis mest populære bygninger i art nouveau-stil. Opplev dette fortryllende hotellet midt i byens designdistrikt.

GLO Hotel Art 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av GLO Hotel Art

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

GLO Hotel Art tilbyr en unik atmosfære i sentrum av Helsinki

Dette vakre slottet i art nouveau-stil ble bygd i 1903, og vil med sikkerhet gi deg en unik og minneverdig opplevelse i Helsinki. Gammelt kombineres med nytt i dette enestående hotellet som også omfatter et moderne tilbygg. GLO Hotel Art ligger i Helsinkis' trendy designdistrikt, som også byr på en rekke spennende butikker, gallerier og restauranter.

GLO Art Lounge Bar – et møtested i det livlige designdistriktet

GLO Art Lounge Bar er det perfekte stedet for en avslappet middag og opplevelser i hjertet av Helsinkis' mest spennende bydel. Menyen lokker med et internasjonalt kjøkken, og det legges stor vekt på å vise respekt for de grunnleggende smakene og råvarer av høy kvalitet.

GLO Art Meets & Events – lokaler for alle typer arrangementer

Dette magiske slottet vil aldri slutte å forundre deg med sine mange flotte detaljer, og passer perfekt til alle typer arrangementer. Våre erfarne medarbeidere sikrer at arrangementet ditt går etter planen ved å tilby service på høyeste nivå. Gjester som reiser langveis fra vil sette spesielt pris på det behagelige oppholdet på hotellet.

Kontakt

  • Lönnrotinkatu 29 00180 Helsinki , Finland

Finn frem til hotellet

Trikk

Du kan ta trikk 6 eller 6T til Aleksanterin teatteri for å komme til hotellet.

Til flyplassen

Hvis du vil reise til flyplassen, kan du ta trikk 6 til Helsinkis sentralstasjon og bytte til trikk I eller P til flyplassterminalen. Reisetiden tar omtrent 50 minutter.

Rom

Antall rom

171

Antall konferanserom

8

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.