Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

GLO Hotel Art Helsinki ,  Finland

GLO Hotel Art

Helsinki,  Finland

GLO Hotel Art ligger i et vakkert steinslott som også er en av Helsinkis mest populære bygninger i art nouveau-stil. Opplev dette fortryllende hotellet midt i byens designdistrikt.

GLO Hotel Art 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,8
av 10
Vurdering av GLO Hotel Art

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Nyt en god frokost og få en fantastisk start på dagen! Frokostbuffeen vår omfatter mange gode retter, som vår egen müsli, grøt, syltetøy, knekkebrød, sennep, havrekjeks og en rekke sesongbaserte spesialiteter.

Mandag - fredag: 07:00 - 10:00
Lørdag: 08:00 - 11:00
Søndag: 08:00 -11:00

Treningsrom

Vårt komptakte treningsrom har det mest essensielle utstyret av høy kvalitet, som gir deg mulighet til trene på en rekke måter. Her er det også et eget velværeområde hvor du kan gjøre yoga, meditere, trene pilates eller strekke deg. God trening!

Parkering

Hotellgjester kan kjøpe parkeringsbilletter til Autoparkki-parkeringen i maskinen i garasjen med kontanter, bankkort eller Parkit-tjenesten. Parkering kan også betales i resepsjonen. Følgende avgifter gjelder: € 4 per time og € 24,50 per døgn.

Vaskeritjeneste

Ønsker du å reise med mindre bagasje? Vi løser problemet – med vår egne vaskeritjeneste på hotellet! Lever klesvasken i resepsjonen før kl. 09.00, og du får den tilbake før kl. 18.00 samme dag. Du finner prisinformasjon og klesposer i resepsjonen.

Vaskeritjenesten kan benyttes mandag-fredag.  

Dyrevennlig

Kjæledyr kan bo på rommet sammen med deg på GLO Hotel Art for € 15 per natt.

Wifi

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele hotellet.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.