Nyttårsaften nærmer seg og du har kanskje ikke lagt noen planer ennå? Orker du ikke å ta tak i matlaging, innkjøp av partyutstyr og all annen planlegging som trengs? Da har vi løsningen! Bare pakk sekken og ta turen til Göteborg! Her har vi listet opp 4 forskjellige nyttårspakker på våre hotell i Göteborg.

Fyrverkerier på nyttårsaften med silhuetter
Godt nyttår!

1. Stå på første rad for fyrverkeriet hos Comfort Hotel® Göteborg


Comfort Hotel® Göteborg og OGBG Bar & Restaurant byr inn til nyttårsfeiring med den beste utsikten over Gøteborgs berømte fyrverkeri på kaien. 4-retters nyttårsmiddag, bobler og en hotellovernatting, er bare en liten smaksprøve av hva du får her!


Høres dette interessant ut? Se her for mer info og booking!


Hvor: Comfort Hotel® Göteborg, Skeppsbroplatsen 1


2. Skål 2024 inn med Avalon Hotel


Avalon Hotel får du blant annet en 5-retters nyttårsmeny i restauranten, samt luksusen med å se nyttårsrakettene fra takterrassen - en av Gøteborgs beste utsikter - før du sovner godt i en myk og nylig oppredd seng!


Les mer og book her!


Hvor: Avalon Hotel, Kungstorget 9


Facade night Avalon Hotel_16_9


3. Nyttår ved havet på Stenungsbaden Yacht Club


Stenungsund ligger vakkert til ved havet, noen mil nord for Gøteborg. Her kan du feire nyttårsaften og avslutte 2023 på topp, med et herlig show på Stenungsbaden Yacht Club. Showet står gruppen STJÄRNGLANS for. Velg om du vil tilbringe en eller to netter på spahotellet.


Les mer og book her!


Hvor: Stenungsbaden Yacht Club, Södra Stenungsön, Stenungsund


stenungsbaden-wellnesspool.jpg


4. Velt deg i luksus på Quality Hotel™ The Weaver


Hva sier du til et 4-rettersmeny på nyttårsaften med tilhørende vinpakke og en avslappende natt på hotell sammen med din store kjærlighet, bestevenn eller familien? Selvsagt er barn også velkomne. Klokken tolv skåler vi oss inn i det nye året og dagen etter kan du nyte en stor og smakfull hotellfrokst!


Les mer og book din nyttårsfeiring her


Var: Quality Hotel™ The Weaver, Göteborgsvägen 91
Interessert i nyttårspakke på hotell i Stockholm? Se her!