Er sentrumshotellene i Købehavn fullbooket eller for dyre? Tenk deg om og prøv noe nytt! Kastrup-hotellene er et perfekt utgangspunkt for din neste Københavnstur: – Vi var i sentrum på 10 minutter, forteller reisende Pia Zäther.

Populære Nyhavn.
Populære Nyhavn.

10 minutter til sentrale København


Kastrup, er ikke det superlangt unna København? Jeg vil jo kunne shoppe på Strøget, rusle rundt Nyhavn og oppleve ekte dansk hygge! Kjenner du deg igjen?


Det gjorde Pia Zäther, 50, fra Jönköping også – helt til hun og hennes reisefølge testet Clarion Hotel Copenhagen Airport, midt på Kastrup, en helg i København desember 2017. Pia og mannen hennes så frem til en storbyweekend med herlige restaurantbesøk og shopping. Etter en del research valgte de å bo på Kastrup, ettersom de fleste hotellene i sentrum var fullbooket eller hadde for høy prislapp. Pia ble positivt overrasket av både standarden og beliggenheten.


Pia Zäther. Foto: Privat


– Så flaks at så mange hotell i sentrum var fullbooket, ellers hadde vi aldri endt opp på Clarion Hotel Copenhagen Airport! forteller Pia til oss.


standardroom-king-Clarion-Copenhagen-airport-DK01Hotellrom på Clarion Copenhagen Airport.


Fra Clarion Hotel Copenhagen Airport er det kun 1 minutt til flyplassen og 10 minutter til shoppingen.


På Ni’mat Spa finner du et oppvarmet saltvannsbasseng, en aromabadstue og seks behandlingsrom.


Fresht og luksuriøst hotell

– Hotellet var utrolig bra! Det var fresht og luksuriøst, og vi trengte ikke å slå på tv-en som underholdning. Det fikk vi av å se på alle flyene som lettet og landet gjennom hotellrommets gigantiske vinduer, som strakk seg fra gulv til tak, forteller Pia.


Tross nærheten til flyplassen var det musestille på rommet:


– Vi hørte ikke ett fly lande eller lette. Utrolig bra lydisolering, sier Pia og fortsetter:

– Men, det som overrasket oss mest var hvor smidig metroen (t-banen) var. På bare 10 minutter var vi i byen og sentrale København! Vi trengte ikke engang å gå ut fra hotellet for å komme oss til metrostasjonen.


Københavns Metro, Linje M1 & M2. Fra vårt hotell går det bare en linje inn til byen, så du kan ikke ta feil.


Avgang hver 4-6 minutt med metroen

Det er en gangtunnel som binder Clarion Hotel Copenhagen Airport med stasjonen der du enten kan ta Metro eller tog inn til sentrale København. Været kan ikke stoppe deg fra å ta deg inn til byen og oppleve Københavns sjarm. Metroens førerløse tog går ofte, på dagtid hver 4-6 minutt og på nattestid med 15-20 minutters intervall. En enkeltreise (2020) koster 36 DKK per person og billetter kjøper du på Metroens hjemmeside eller på automatene som finnes på alle stasjoner. Vi anbefaler et Citypass der du kan reise ubegrenset i  72 timer for 200 DKK eller i 24 timer for 80 DKK.


Frister det med en sykkeltur i København?


Er du klar for å booke din neste København-weekend? Her finner du alle våre hotell i København og omegn!