Påskeferien nærmer seg med stormskritt. Denne perioden gir ofte familien en fin anledning til å samles for å gjøre noen morsomt sammen. Her gir vi tips om 5 gode påskereiser for deg og familien din!

Stockholm.jpg
Stockholm er ekstra vakker når vårlyset begynner å komme tilbake etter en mørk vinter.

Sjekk ut våre utvalgte tilbud

Utforsk sesongens beste tilbud her!
chevronRight

Spennende eventyr i raskt voksende Oslo

Med sitt utvalg av arkitektur, shopping, friluftsliv og restauranter har Oslo utviklet seg til å bli et familievennlig og populært besøksmål. Den kompakte bykjernen gjør sitt til at fornøyelser, kultur og kvalitetshotell aldri ligger langt unna. På Comfort Hotel Xpress Youngstorget bor du på et moderne og rimelig hotell ved Youngstorget. Hotellet er perfekt for deg som vil utforske og oppleve Oslo – det er nært både til sentrum, Aker Brygge og Sentralstasjonen.

Aker Brygge en solskinnsdag.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Oslos vakre operahus ligger et steinkast unna Oslo Sentralstasjon.

Drøyt 20 minutter nord for Oslo ligger Norwegian Museum of Science & Technology – et paradis for nysgjerrige mennesker i alle aldre. Muséet har mer enn 80 interaktive installasjoner, utstillinger og spennende aktivitetsprogram i påskeferien. Perfekt utfluktsmål for hele familien på besøk i Oslo i påskeferien.

Hvis du har barn som elsker dyr, kan et besøk på Oslo Reptilpark anbefales – kun 10 minutters gangavstand fra Comfort Hotel Xpress Youngstorget. Her kan familien få oppleve mer enn 100 dyr. Alt fra slanger, øgler og giftige frosker til dvergkrokodiller, aper og fisker. Her kan du dessuten ta en titt på den ”sorte enke” – verdens mest giftige edderkopp. Reptilparken ligger meget sentralt til i første etasje og kjelleren på St. Olavs plass 2. Besøket i parken kan derfor kombineres med et måltid på en av byens mange koselige restauranter.

Fullspekket påskeferie i herlige Stockholm

Sveriges hovedstad har mange severdigheter og bortgjemte perler. Du kommer deg enkelt frem mellom byens 14 holmer og øyer med T-bane, buss eller til fots. Ta med familien på ferie til Stockholm i påskeferien, og nyt storbypulsen samt alle aktiviteter byen har å tilby. Hils på dyrene på Skansen, ta en titt på kongefamiliens slott og kos dere i familievennlige Stockholm.

Clarion Collection Hotel Tapto ligger på Östermalm og kun et steinkast unna Stockholms Stadion. Med sin rolige og sentrale beliggenhet er dette et perfekt familiehotell like i nærheten av shopping, restauranter og severdigheter. Hotellet har dessuten et spesialtilbud for familier i påskeferien – her får dere både fika og god kveldsmat. Dessuten venter en overraskelse til alle barn under innsjekkingen.

Blid og fornøyd i fantastiske Göteborg

Göteborg er Nordens femte største by og har mye å tilby – enten du er på snarvisitt eller velger å bli i flere dager. Universeum er et eventyrlig vitenskapssenter på Korsvägen i den sørlige delen av sentrale Göteborg. Senteret er en utmerket påskeferieaktivitet og egner seg for hele familien – både for nysgjerrige barn og interesserte foreldre. Universeum er inndelt i ulike utstillinger og lærer deg og familien alt om blant annet verdensrommet, regnskogen og istiden.

På Universeum finner du også et spektakulært akvarium.

Påskeferieaktiviteter trenger ikke koste skjorta. I området rundt Haga finner du noen av Göteborgs mest sjarmerende kvartaler og her kan familien gå på koselig kafébesøk uten å bli blakk. Ta en spasertur i et av Göteborgs eldste kvarter og gled deg over god mat, herlig atmosfære og spennende shopping.

Clarion Collection Hotel Odin er beste overnattingssted for familien – med kort gangavstand til Göteborgs Centralstation, Drottningtorget og Avenyn. Hotellet passer perfekt for familier som vil lage og varme opp egen mat – de fleste hotellrom har nemlig eget kjøkken eller pantry.

Spennende og fuktig påskeferie i Helsinki

Finlands hovedstad, Helsinki, er en populær og familievennlig destinasjon med mange bra aktiviteter for barn. I påsken anbefales et besøk på Flamingo Spa i Vantaa, drøyt 30 minutter nord for Helsingfors. Her finnes et spa hvor man kan koble av og et spennende badeland. Badelandet har blant annet Nordens lengste vannsklie, badstuyoga og flere badebasseng med 32 grader som laveste temperatur. Aqua Park Flamingo kan tilby spenning og eventyr til alle barn som liker action. Her finner du vannsklier, varme basseng og vannelskende mennesker i alle aldersgrupper.

Synes barna dine det er spennende med alle dyrene som bor i havene våre? Da kan et besøk på Sea Life absolutt anbefales. Et besøk på Sea Life er en morsom opplevelse for både store og små. Beveg dere inn i undervannsverdenen og bli kjent med hai, klovnefisk, piraja, sjøhester, lekne blekksprut og mange andre dyr.

Hotel F6 ligger midt i sentrale Helsingfors og befinner seg i nærheten av shopping, restauranter og kultur. Det er dessuten lett å bruke kollektivtrafikken, slik at du og familien enkelt kan utforske byen!

Helsinki in sunlight_16_9

Koselig påskeferie i mektige København

Påsken passer perfekt til korteee ferieturer. København er en by med mange ansikter og mange tilbud. Byen er kanskje mest kjent for Tivoli – verdens nest eldste fornøyelsespark. Med mer enn 4 millioner besøkende hvert år, er Tivoli det mest populære turistmålet i hele Danmark og helt klart verdt et besøk. Fornøyelsesparken ligger midt i den danske hovedstaden og har mer å by på enn kun karuseller og attraksjoner. Med alle restaurantene, konsertene, forestillingene og den hyggelige atmosfæren vil du og familien garantert få oppleve en herlig påskedag på Tivoli.

I perioden 22. mars – 2. april feirer fornøyelsesparken påsken med vakre påskeliljer, søte påskekaniner, fargerike påskeegg og morsomme overraskelser. Parken kan dessuten by på vakker belysning, parader og mye annet.

Comfort Hotel Vesterbro bor du utrolig sentralt – kun 500 meter fra Københavns sentralstasjon og 700 meter fra Tivoli. Her finner dere nok av familievennlige restauranter, shopping og fornøyelser rett utenfor dørstokken. Med gratis WiFi, fine rom og moderne atmosfære er dette et populært hotellvalg i den danske hovedstaden. Hotellet kan dessuten tilby sen utsjekking på søndager, slik at du og familien kan bli helt til klokken 18.00.


Vil du ha tips til hvordan du kan gjøre det enklere å reise med barn? Det finner du her.

Sjekk ut våre utvalgte tilbud

Utforsk sesongens beste tilbud her!
chevronRight