Når du sjekker inn på et Clarion Hotel møtes du av en frisk spotify-liste, bærekraftige drinker og mat. Det er city- eller flyplasshotell, der business møter pleasure, eller som de kaller det – bleisure. Les mer om det lidenskapelige personalet og alt de fyller hotellene sine med – du lurer selvfølgelig også på hva Beer Yoga er for noe?

Clarion Hotel couple dining at restaurant

City-hotell der business mikses med pleasure


Det er noe spesielt når du trår over dørstokken til et Clarion Hotel for første gang. Du blir øyeblikkelig slått av den herlige duften og spillelisten som lyder i høyttalerne, som tilpasses etter tid på dagen og ukedag. I lobbyen sitter det som oftest noen og jobber, mens selskapet ved siden av kanskje nyter en drink. Lobbyen deres, som alltid ligger midt i byen eller på flyplassen, er en smeltedigel for business og pleasure. De kaller det helt enkelt bleisure. Og kanskje er det slik din neste reise ser ut – en kombinert forretningsreise og weekend med venner eller noen du liker?


Restaurant NordaDet er nesten slik at man vil synge “I’m on top of the world” når man besøker Norda i 13.etasje på Clarion Hotel The Hub


Clarion Collection – kaffe og middag inkludert!


På alle våre Clarion Collection Hotel kan du nyte en deilig frokost, Afternoon Sweets og Tonight’s Special, inkludert i romprisen. Middagen – som består av tre forskjellige typer salater, varmrett, suppe og nybakt brød – serveres alltid mellom 18.00 og 21.00.
Afternoon Sweets Clarion Collection Hotel BorgenSlik kan en ettermiddagskaffe på Clarion Collection Hotel Borgen i Örebro se ut. Foto: Elenor Andersson


Grønt hele veien – også i glasset!


Clarion Hotel jobber aktivt med å skape et så bærekraftig hotellbesøk som overhodet mulig. Og i tillegg til at menyene blir grønnere, så blir også drinkene det. For naturligvis kan du leve bærekraftig selv om du nyter en drink? I hotellets barer finner du blant annet “The Leftover Cocktail”, en fruktbasert drink hvor bartenderen har tatt vare på friske rester – som appelsinskall eller et halvt eple – som har blitt til overs under skapelsen av andre drinker. Og hvor interessant er det ikke å kunne få en ny drink hver gang? Bartenderen liker variasjonen, og det tror vi at du også kommer til å gjøre.


Embedded content: https://www.youtube.com/embed/ZBT4Muyh-nQ


Beer Yoga og utendørskino


Clarion Hotel byr på så mye mer enn bare et sted å overnatte. Det er en møteplass og en stue, for så vel hotellets gjester som lokale innbyggere, med barer og restauranter som du fort føler deg som hjemme i. Clarion Hotel arrangerer også mange ulike aktiviteter på hotellene. Alt fra Beer Yoga (ja, du gjør yoga og drikker øl samtidig) til konsert med Tiësto og utendørskino. Høres det interessant ut? Da har vi gjort det enkelt for deg! Her finner du en liste over aktiviteter som våre hotell arrangerer.
Så, neste gang du skal ut og reise, enten det er jobb, privat eller begge deler – velg et Clarion Hotel!


Forresten, visste du at Clarion Hotel Post i Gøteborg ble kåret til Sveriges beste individuelle hotell under Grand Travel Awards 2019? Les mer om hotellet her!