Festival trenger ikke å bety våte telt, skitne dusjer og ekle toaletter. I sommer kan du oppleve festivalstemningen – samtidig som du sover godt i en seng, dusjer i varmt vann og starter dagen med en god og mettende frokost.

venner på festival
Venner på festival.

I Oslo er Øyafestivalen en av de største festivalene i sommermånedene. Festivalen foregår fra 6. – 10. august i Tøyenparken. Øyafestivalen har blitt arrangert siden 1999, og tiltrekker seg publikum fra inn- og utland. Line-upen i 2019 er veldig spennende, med mange store artister som tar turen til Tøyenparken. The Cure, Robyn, Karpe og Sigrid er blant artistene som skal pryde festivalscenen.


Øyanatt er også verdt å få med seg når du først er med på moroa. De beste nattklubbene i Oslo samarbeider med Øyafestivalen, og arrangerer klubbkonserter i rundt om i Oslo sentrum etter det er ferdig i Tøyenparken klokken 23.00. Har du lyst på noen magiske musikkopplevelser i fantastiske omgivelser midt i Oslo – da er Øyafestivalen noe for deg!


Vi har pratet med Karoline Holt, resepsjonssjef på Comfort Hotel® Karl Johan. Hun deler sine beste tips for at du skal få mest mulig ut av festivalsommeren i Oslo.


– I Oslo har vi flere hotell i kjeden Comfort Hotel®, og disse ligger så sentralt at det er absolutt hotellene du burde bo på om du skal på festival i sommer! I tillegg til at det er enkelt å komme seg til festivalområdet, så er du i nærheten til absolutt alt Oslo har å by på, noe som gjør du rekker å få mest mulig ut av dagen, forteller Karoline. Hun forteller videre at hotellene byr på festivalstemning, med blant annet en herlig bakgård på Karl Johan og takterrasse på Youngstorget.


Bakgården på Comfort Hotel Karl Johan


Skynd deg å booke!


– Comfort Hotel tilbyr alltid hotell med bra beliggenhet til en god pris, dette gjelder også under festivalsommeren. Om du ønsker å bo med hele gjengen har du mulighet til å bo på våre superiorrom eller familierom, her kan du bo opptil 4 personer! Men pass på – rommene begynner å fylle seg opp. Festivalene trekker mye folk til hovedstaden, og man burde være tidlig ute for å få de beste prisene og være sikker på at man får rom, forklarer Karoline.


Mekka for musikkinteresserte


– Oslo om sommeren er et mekka for musikkinteresserte, og kan by på mange festivaler med veldig spennende og aktuelle artister på plakaten, forteller Karoline, og ramser opp i tillegg til Øyafestivalen; Over Oslo, Piknik I Parken, Oslo Sommertid og Findings.


Comfort Hotel ligger rett ved alt av kollektivtransport – gangavstand til buss, t-bane, trikk og tog noe som gjør det enkelt å komme seg til festivalene. Spør gjerne resepsjonen på hotellet du skal bo på om reisevei, de kommer gladelig med tips for å gjøre oppholdet ditt best mulig!




Flere tips for festivalsommeren


Vil du lese mer om Øyafestivalen kan du gjøre det her.


Skal du på en annen festival i sommer, kanskje til Way Out West i Göteborg? Comfort Hotel tilbyr hotell i flere byer – med den beste beliggenheten, til en ordentlig bra pris, perfekt for deg som skal på festival. Se oversikten her, og finn din favoritt!


God festivalsommer!