Vi feirer åpningen av Clarion Hotel The Hub med en nabolagskonsert midt på Jernbanetorget i Oslo torsdag 7. mars kl. 17:45. Ta med venner, bekjente og ukjente og bli med på feiringen!

Plakat nabolagskonsert Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel® The Hub åpner og feirer med nabolagskonsert


Åpningen av nye Clarion Hotel The Hub skal såklart feires! Torsdag 7. mars kl. 17:45 inviterer vi ALLE til en nabolagskonsert midt på Jernbanetorget i Oslo. Og hva er en konsert uten fantastiske artister? Ina Wroldsen, ARIF, Amanda Delara og Lind, Nilsen, Fuentes, Holm spiller på konserten, Vegard Harm er konferansier og ikke minst forventes det et fyrkerveri av et show!


Hvem kan komme på konserten?


Ingen påmelding er påkrevd, bare ta med deg venner, familie, kolleger og bli med på feiringen! Vi lover et fyrverkeri av et show, stemning og god musikk!
På dagtid holder Petter A. Stordalen et frokostforedrag på Clarion Hotel The Hub. Det burde du ikke gå glipp av! Les mer om frokostforedraget her og meld deg på!


Vil du være en av de første som bor på nye Clarion Hotel The Hub? Les mer om hotellet med 810 rom og suiter, spennende restaurant- og barkonsepter og book her!