Når du googler "Karaoke Helsinki" får du, på 0,67 sekunder, 4,93 millioner treff. Så ja, finnene har flere interesser enn varme badstubad. Vi har gravd dypere og funnet noen av de aller beste karaokebarene i Finlands hovedstad. Les om dem her!

Girls singing karaoke
Finnene er eksperter på karaoke så til deg som snart skal til Helsinki har vi nå listet 10 karaokebarer som du ikke bør gå glipp av!

Book din hotellnatt i Helsinki her!

1. Karaokebar Pataassa

Adresse: Snellmaninkatu 13

En klassisk karaokebar: musikk, mikrofoner og drinker. Innredningen får ikke mye oppmerksomhet, men det gjør derimot de besøkende... En gjest har skrevet i sin anmeldelse "Dette er stedet du hater og absolutt ELSKER på samme gang." Baren er spesielt populær på fredager og lørdager, og må oppleves når du først er her. Ligger i området Kruununhaka.

2. Wallis Karaoke Bar

Adresse: Kanavaranta 7 e 22

Wallis Karaoke Bar er en spesiell bar med havutsikt, og en varm og koselig atmosfære. Ikke rart at stedet er populært og lokker til seg dyktige artister. Her kan du bestille bord og bås for å være sikker på å få plass. Ligger på Katajanokka-halvøya og har åpent alle dager i uken.

Ta en titt på Wallis Karaoke Bar bestill og bestill din bås her!

Wallis Karaoke Bar in Helsinki
Alltid god stemning på Wallis!

3. Singer’s Karaoke Bar

Adresse: Lonnrotin puistikko 1

Denne karaokebaren ligger svært sentralt i Helsingfors. Nær Lönnrotparken for deg som er kjent i Helsingfors. God atmosfære, bredt låtutvalg og en ordentlig scene som får selv den mest beskjedne artisten til å føle seg som en stjerne. Litt dyrere enn andre karaokebarer, men vel verdt pengene! Hvis man kjenner dansefølelsen komme, er det bare å steppe ut på dansegulvet.

4. Karaokebar Anna K

Adresse: Annankatu 23

Anna K er en liten og koselig karaokebar som ligger ganske sentralt, i nærheten av Kamppi. Passer for deg som ikke er ute etter det største publikummet. Åpent fra mandag til lørdag!

5. Karaokebar Jone’s

Adresse: Kaisaniemenkatu 13

Midt i byen, nær tog- og trikkestasjonen og den hvite katedralen, finner du Karaokebaren Jone's. En bar med genuin og gammeldags innredning. Åpent alle kvelder og netter i uken, foruten mandager.

6. Karaokebar Restroom

Adresse: Tehtaankatu 23 A

Den lille frittstående teglsteinsbygningen ble oppført i 1952 som et offentlig toalett i forbindelse med OL i Helsingfors. Nå har den fått æren av å bli karaokebar i stedet. Det er plass til ca. 30–40 personer samtidig, og ifølge en hemmelig kilde er den den finske Formel 1-stjernen Kimi Räikkönens favorittbar. Restroom er populær og ofte full av karaokeentusiaster.

7. Kaivopihan Karaokekellari

Adresse: Mannerheimintie 3

En sentralt plassert karaokebar, i nærheten av Helsingfors togstasjon. Og med hele tre scener har du triplet mulighetene for å få synge mye! Energiske og vanlige karaokeverter holder energinivået på topp i baren. For den uvanlige karaokebesøkeren har de to øvingsbåser der du kan trene på evnene dine.

Karaokebar i Finland Bilde fra: Kaivopihan Karaokekellari

8. Karaokebar Yokopeli

Adresse: Fabianinkatu 17

Svært liten, men meget koselig karaokebar med utrolig gode priser i baren. Ligger i nærheten av Esplanadi, designmuseet og Hotel F6. Har åpent kveldstid, tirsdag-lørdag.

9. KGB-Club

Adresse: Hallituskatu 3

En LHBT-vennlig karaokebar med meget koselig atmosfære og et stort utvalg av finske låter! De engelskspråklige låtene finnes det dog færre av ... Har åpent fredager og lørdager 22:00–04:00.

10. Erottaja Night

Adresse: Erottajankatu 15/17

En karaokebar og nattklubb som har åpent 20:00–04:00 hver eneste ukedag. Ligger i nærheten av Esplanadi og Hotel F6.


Bubblare - Karaokebar Populus

Adresse: Aleksis Kivis gata 22

En karaokebar for den som ikke vil begrense syngingen til sene helgekvelder. Dette stedet har åpent døgnet rundt – hver eneste ukedag! Men hvis du ikke er ute etter en fest og folkeliv, er det best i komme hit en sen helgekveld. Ligger et stykke utenfor sentrum.


Lyst på en karaokehelg i Helsinki? Bestill din hotellnatt til garantert best pris her!