Til høsten kommer Clarion Hotel® The Hub på en tv-skjerm nær deg. Heng med bak kulissene til Norges største hotell i tv-serien Hotelleventyret, som vises på TVNorge til høsten.

Employees at Clarion Hotel The Hub
Hotelleventyret heter tv-serien som vil ta deg med bak kulissene til Clarion Hotel The Hub i det hotellet skal ferdigstilles og åpnes med brask og bram.

Kameraene har fulgt tett på livene deres i mer en 7 måneder og viser de ansattes personlige historier og deres utvikling i møte med små og store utfordringer på det nyåpnede hotellet. Resultatet har blitt tv-serien Hotelleventyret.

– I denne serien får vi bli med når nærmere 250 nyansatte skal ta imot 1600 gjester, og ingen av de involverte, verken sjefen sjøl eller de nyansatte, har erfaring med å drifte et så gigantisk og ambisiøst prosjekt, sier Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Networks.

I tillegg til de ansatte får vi også et innblikk i livet til Petter A. Stordalen, enten han er ute og leder store konferanser, åpner nye hotell eller har nære samtale med sine ansatte.

Clarion Hotel The Hub: lobbyFør åpning arrangerte hotellet Talentjakten, en gigantisk audition til flere av stillingene som skulle bemannes, hvor over 1000 personer møtte opp.

Oslos nye storstue

Midt i hjertet av Oslo finner du Clarion Hotel The Hub, Norges største hotell og hovedstadens nye møtepunkt. Det splitter nye hotellet åpnet Mars 2019 og kan friste med 810 topp med hotellrom og suiter, et treningsparadis med relaxområde og innendørs basseng og restaurantopplevelser på Norda, Hub Bar og cocktailbaren Calmeyers Hage.

Clarion Hotel The Hub: Hotel room with twin bedsFlere av hotellrommene har fantastisk utsikt over byen.

Se videoen av den spektakulære åpningen til hotellet:

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/WanNyRWn9SI


Du kan jo alltids sjekke ut hotellet før du ser det på tv til høsten. Book ditt opphold på Clarion Hotel The Hub her!