Dette er tiden du har ventet på: Sommerpassene er endelig ute for salg! De årlige sommerpassene fra Strawberry har vært en stor suksess, og du skal ikke gå skuffet ut av 2024 heller. Med hele 3 pass å velge mellom kan du planlegge sommeren akkurat slik den passer deg best.

To som padler i nordisk kveldssol

Backpacker-passet

Kjøp singelpasset og start sommerreisen!

Sommerpasset – 5 eller 10 netter

Kjøp sommerpasset nå. Velg mellom 5 og 10 netter!

Hva er hypen med sommerpass, spør du? Jo, det er at når du har kjøpt sommerpasset har du allerede betalt for oppholdet på en rekke hotell over hele Norden – så vet du akkurat hva du har igjen på budsjettet til å bruke på opplevelser og aktiviteter. Også må det jo påpekes at prisen per natt er adskillig billigere enn ellers, just saying. Hæ, bonuspoeng? Jada, de får du selvsagt, akkurat som vanlig, etter endt opphold!


Denne gangen har du hele 3 sommerpass å velge mellom! Du får selvfølgelig de vanlige passene, hvor du kan velge mellom å kjøpe 5 netter eller 10 netter for 2 personer i dobbeltrom. Men i år har vi også gjort noe ekstra for de mange solo-reisende eventyrsøkere der ute, nemlig Backpacker-passet, som gir deg 5 netter i enkeltrom. Alle passene gir deg mer frihet i sommerferien, og du kan bruke alle nettene på rad eller spre dem utover hele sommeren mellom 20. juni og 18. august. Og det beste av alt: den fantastiske hotellfrokosten er inkludert på alle hotell (unntatt Comfort Hotel® Xpress), så du kan starte hver dag på riktig måte.


Sommerpass 2024 – forhåndsbetalt ferie


Har du store reiseplaner i sommer eller tenker du deg bare på en weekendtur til nabobyen? Uansett hvor mange hotellnetter du har bruk for i sommer, så har vi passet for deg. Velg mellom 5 og 10 hotellnetter for 2 personer i dobbeltrom, og fråts i over 100 hotell på en rekke destinasjoner over hele Norden. Og det beste av alt, fastprisen per natt er nesten urimelig billig!  • Sommerpass med 5 netter koster 4950 kr, altså en fastpris på 990 kr per romnatt.

  • Sommerpass med 10 netter koster 8900 kr, altså en fastpris på 890 kr per romnatt.


Passet er personlig, og hotellbookingen må stå i navnet på eieren av passet. Men det betyr ikke at du ikke kan ta med deg enda flere venner – du kan nemlig booke opptil 3 hotellnetter (altså 3 dobbeltrom) på én og samme natt ved tilgjengelighet på hotellet.


Slik kjøper og bruker du sommerpasset  1. Gå til denne siden og kjøp passet som passer for deg. Husk bare å velge riktig antall netter!

  2. Du får kjøpsbekreftelse og hotellpasset sendt til deg på e-post.

  3. I e-posten får du også link til en bookingside der du booker nettene dine. La planleggingen begynne!

  4. Trill kofferten pakket med solkrem, badetøy og tjukke gensere inn gjennom hotelldørene, oppgi hotellpassets unike kode og sjekk inn.


Lurer du på om hotellene du vil bo på er inkludert i dette passet? Her ser du alle hotellene du får tilgang til med sommerpasset.


The Summer Flee - swim in a lake_16_9


Backpacker-passet – eventyrlysten egentid


Planer om å utforske Norden på egne premisser, egne interesser og på egen tid? Våre solo-reisere har talt og vi har lyttet – du skal selvfølgelig ikke måtte betale for 2 når du kun trenger plass for 1! Derfor lanserer vi et helt nytt singelpass, hvor du kjøper 5 netter for 1 person i enkeltrom. Her får du tilgang til nesten 40 utvalgte hotell over hele Norden, altså de hotellene med de aller beste enkeltrommene!


Passet koster 3950 kr, som gir en fastpris på bare 790 kr per natt! Husk at passet er personlig, så bookingen må stå i ditt navn. Men du kan booke opptil 3 enkeltrom per natt, ved tilgjengelighet på hotellet, så lenge du bor i det ene. Om du derimot møter en ny reisevenn på veien som du gjerne vil holde i nærheten, kan du alltids utvide til et dobbeltrom mot en ekstra kostnad, forutsatt at hotellet har tilgjengelighet.


Slik kjøper og bruker du Backpacker-passet  1. Gå til denne siden og kjøp passet.

  2. Kjøpsbekreftelse og hotellpasset blir sendt til deg på e-post.

  3. Følg linken fra e-posten, så kommer du til bookingsiden. Book i vei!

  4. Dra til hotellet, fortell resepsjonisten hva som står som unik kode på hotellpasset. Så er det bare å løpe opp på rommet, slenge fra seg sekken og komme seg ut på eventyr!


Lurer du på om hotellene du vil bo på er inkludert i dette passet? Her ser du alle hotellene du får tilgang til med Backpacker-passet.


The Whole Shebang - jump in lake_16_9
Trenger du inspirasjon til hva du kan finne på med et sommerpass? Da bør du lese denne artikkelen med masse gode tips til årets sommerferie i Norge og Sverige.

Backpacker-passet

Kjøp singelpasset og start sommerreisen!

Sommerpasset – 5 eller 10 netter

Kjøp sommerpasset nå. Velg mellom 5 og 10 netter!