Lei av kø i resepsjonen? Vil du opp raskt opp til hotellsengen og hvile bena etter en lang dag? Eller liker du bare å gjøre ting selv, eller å teste ny teknologi? Vi har nå Self Check in-stasjoner på utvalgte hotell der du selv kan sjekke inn – raskt og enkelt. Les mer om hvordan det fungerer og hvilke fordeler det gir deg som gjest og for hotellet.

Self Check-in-stasjon på Quality Hotel 33
Self Check-in-stasjon på Quality Hotel™ 33

Gå rett opp på rommet


Vi vet at mange av våre gjester er både trøtte, slitne og stresset når de ankommer hotellet, de fleste vil opp på rommet og slappe av så fort som mulig. Til dere har vi en løsning: Self Check-In. Her slipper du kø til resepsjonen, og du kan sjekke inn, betale og få romnøkkelen selv.


Vi har tatt en prat med Wenche Eklund, Guest Relations Manager på Clarion Hotel® Post, om deres Self Check-in-stasjoner:


– Når det er lang kø i hotellresepsjonen er det perfekt å kunne tilby en Self Check-in stasjon der gjester skan sjekke inn selv i stedet for å stå i kø, forteller Wenche før hun fortsetter.


– Vi ser at det er bedriftsreisende som velger å sjekke inn selv. De elsker at det er raskt og enkelt. Enn så lenge sjekker majoriteten av gjestene våre inn i resepsjonen. Det er viktig at gjestene våre forstår at vi absolutt ikke har laget Self Check-in-stasjonene for å gjøre det lettere for personalet, tvert om.  Personalet er alltid der for gjestene våre, uansett om de vil sjekke inn, bytte rom, eller har spørsmål. Vi vil bare tilby våre gjester en rask og enkel måte på å få tilgang til rommet sitt.


Self-Check-in.jpgSelf Check-in-stasjon på et av våre Clarion® Hotel


Hvordan fungerer det?


– Gjesten følger enkelt instruksjonene som kommer på Ipadene som står på Self Service-stasjonen ved siden av resepsjonen. Først fyller du ut: etternavn, fornavn og antall netter du skal bo, så mailadresse om man vil.  Avhengig om du skal betale eller ikke setter du inn bankkortet ditt i kortleseren. Etter dette kommer det opp en melding på skjermen med ditt romnummer. Du kan også oppgi telefonnummeret ditt, da får du en sms med ditt romnummer – noe som kan være bra for de litt glemske. Siste steget er å få romnøkkelen din, da gjelder det å holde et øye på den lille kortleseren som er nedenfor Ipaden, forklarer Wenche for oss.


Til tross for at resepsjonen på Clarion Hotel Post er utrolig stor blir det av og til lange køer. Da er det perfekt med Self Service-stasjoner (som dessverre ikke synes på bildet)!


Bruk vår funksjonelle app!


Et tips til alle som vil gjøre hotellbesøket så enkelt som mulig er å laste ned vår app. Her kan du gjøre alt fra å booke ditt neste hotellbesøk, holde oversikt over dine bookinger, betale hotellrommet ditt, sjekke inn og ut, chatte med hotellet du bor på. Du kan til og med bruke din mobil som romnøkkel på flere av hotellene. Hvor kult og enkelt er ikke det?
Les mer om vår mobile romnøkkel her.