Usikker på hvordan du kan sjekke inn og ut selv? Sjekk hvor lettvint det er med Service Station!

Business man checking in at a self service station

Ikke alle hotell har Self Service ennå. Lurer du på om hotellet du skal bo på har det? Hvis de har, finner du informasjon om det på hotellsiden under fanen “Servicetilbud”.
1. Lokalisér stasjonen


Stig inn i lobbyen og saumfar lokalet etter et bord med en iPad på. Det er dit du skal, og iPaden du skal bruke.


2. Trykk på “Check in”


Ikke noe hokus pokus.


lady-winking-self-service-station


3. Søk opp reservasjonen din


Det er to måter å finne reservasjonen:  1. Ved å skrive inn navnet ditt og antall netter du skal overnatte. Har du et mellomnavn? Skriv inn det også, så er du sikker på at maskinen finner bookingen din.

  2. Ved å taste inn bookingnummeret ditt. Hvis du har booket fra en annen side enn strawberry.no, må du passe på at du taster inn nummeret du har fått fra oss.


4. Betal og sjekk inn


Med mindre oppholdet er forhåndsbetalt eller skal betales med faktura, er det nå du betaler. Bare sett inn kortet og gjør greia di. Deretter er du klar til å sjekke inn.


5. Få romnummer og skap romnøkkel


Når du har trykket på “Check in”, får du romnummeret ditt opp på skjermen. Du behøver ikke pugge, nummeret blir også sendt til deg på tekstmelding. Nå er tiden inne for å fikse romnøkkel. Du følger bare anvisningene på skjermen, men det er ikke verre enn å ta et kort, legge det på anvist plass på disken og la teknologien utføre magien sin.


Er det flere voksne som skal bo på rommet? Da kan du også skape flere romnøkler.


I stedet for fysisk romnøkkel, kan du få nøkkel på mobilen via appen. Les mer om mobile keys her!


6. La oppholdet begynne!


Ser du, det var jo lett som en plett.


bed-with-pillows-chair


7. Sjekk ut


La oss ikke tenke for mye på utsjekk nå, men når det er på tide å ta farvel, trykker du bare på “Check out” på iPaden, betaler eventuelle “extras” og legger tilbake nøkkelkortet. Håper vi sees snart igjen!
Greit å vite


Kan jeg sjekke inn på Self Service om jeg ikke har booket direkte på strawberry.no?

Jepp! Men hett tips: Booker du direkte hos oss får du garantert lavest pris. (Og enda lavere pris om du er medlem i Strawberry.)


Jeg har booket flere rom i mitt navn. Kan jeg sjekke inn selv?

Rommene bør egentlig ha navn på de som faktisk bor der, men om det ikke er tilfelle må du få hjelp til å sjekke inn.


Kan jeg sjekke ut på Self Service selv om jeg har forhåndsbetalt og så tatt noe fra minibaren i løpet av oppholdet? Eller generelt satt noe på rommet?

Yes, bare gi resepsjonen beskjed om hva du har tatt, så kan du betale ekstragreiene når du sjekker ut selv. Hvis hotellet du bor på har chat, er det bare å sende ned en melding.