I dag åpner Quality Airport Hotel™ Gardermoen dørene sine igjen etter ett år med renovering og utbygging. Det funksjonelle og toppmoderne konferansehotellet er blitt enda større, og har gjenoppstått i en splitter ny nordisk drakt med 455 flotte hotellrom, toppmoderne konferansefasiliteter, restaurant og bar. 

Atriet på Quality Airport Hotel Gardermoen
Atriet på det nye og forbedrede Quality Airport Hotel Gardermoen.

Quality Hotel sitt nye flaggskip

I februar 2017 ble totalrenoveringen og utbyggingen av Quality Airport Hotel Gardermoen satt i gang, og i dag ett år senere har dørene til Quality Hotel sitt nye flaggskip ved Oslo Lufthavn blitt åpnet med gjester, kake og storfint besøk. Hotellet er utvidet med 7000 kvadratmeter og inkluderer 455 rom, store og lyse lounge-områder, toppmoderne konferansefasiliteter, à la carte restauranten The Social Bar & Bistro,  en kaffebar og state of the art treningrom – alt på et plan!

Hotelldirektør ved Quality Airport Hotel Gardermoen, Anne Margrethe Tveit. Foto: Jonas Berglund

– Etter denne utbyggingen har Quality Airport Hotel Gardermoen blitt et flaggskip for en av Nordens største kjeder, Quality Hotel. Det er vi utrolig stolte av! Med alle fasiliteter på et plan kan vi tilby en helt rå logistikk og levere et utrolig effektivt kvalitetsprodukt til våre gjester. I renoveringen har vi latt oss inspirere av beliggenheten vår med norsk natur rett utenfor døren – og resten av verden kun få minutter unna”, sier Anne Margrethe Tveit, hotelldirektør for Quality Airport Hotel Gardermoen.

Innredning inspirert av naturen og det nordiske

Inspirasjonen bak innredningen til det nyåpnede hotellet er hentet fra naturen og det nordiske, hvor rolige mørke flater brytes opp med detaljer i naturlig tre og grønne soner. Samtidig har man passet på å innlemme elementer som trekker mot det internasjonale når man har innredet hotellrommene, restauranten og hotellets bar, ‘Granbar’.

Grønt og fint i den nye restauranten på Quality Airport Hotel Gardermoen. Foto: Jonas Berglund

Få servert nydelig frokost med økologiske alternativer i hotellets restaurant. Foto: Jonas Berglund

Alle fasiliteter på hotellet ligger på et plan! Foto: Jonas Berglund

Quality Hotel™ er en av del av Strawberry og er en av Nordens største hotellkjeder, med over 60 konferanse- og familiehotell spredt utover Norge, Sverige og Danmark. Alle hotellene er sertifiserte etter bærekraft standarden ISO 14001.

Atriet på Quality Airport Hotel Gardermoen

Fakta om Quality Airport Hotel Gardermoen:

  • Antall rom: 455
  • Konferanse: 25 fleksibel møterom / 500 m2 utstillingsområde / 700 m2 kongress-sal
  • Restaurant og barer: A la carte restaurant med Brasserie X (Quality Hotel-kjedens signatur-konsept), GranBar (bar) med shuffleboard
  • Fasiliteter: Innendørs treningsstudio
  • Parkering: 300 parkeringsplasser
  • Arkitekt: Scenario
  • Utbyggingen og totalrenoveringen ble gjort sammen med gårdeier KLP Eiendom.