First Hotel Bergen Marin har blitt overtatt og vil bli oppusset og omgjort til et Clarion Hotel. Hotellet har badstue, treningsrom, nyrenoverte konferanselokaler, den populære restauranten GAST – og en suveren beliggenhet på Bryggen, tre minutter unna både Fløibanen og Fisketorget.

First Hotel Bergen Marin blir et Clarion Hotel

Datoen var 31. juli da vi overtok First Hotel Bergen Marin. I den nærmeste tiden fremover skal hotellet forvandles til et Clarion Hotel, med alt det innebærer. “Alt det innebærer..?” Les mer om kjeden, hva det innebærer og hva du kan forvente deg av et Clarion Hotel.


Hotellets nye navn blir Clarion Hotel® Bergen.


Et av Bergens flotteste hotell?


Dette er et fantastisk hotell med en flott beliggenhet midt på Bryggen i Bergen. Det kommer til å passe bra inn i Strawberry-familien og jeg er glad for at vi i denne spesielle og tøffe tiden for turistnæringen får muligheten til å drive dette hotellet videre, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Strawberry.


Dette bygget har potensial for å bli et av Bergens flotteste hotell. Vi er svært glad for at vi nå skal samarbeide med en svært kompetent hotelloperatør med vilje og evne til å skape et topp moderne hotell i hjertet av Bergen. Hotellet skal nå pusses opp og drives med høy standard ihht Strawberry-kjedens Clarion-konsept. Vi gleder oss til denne prosessen, sier Geir Hove, administrerende direktør i Realforum AS som jobber med utvikling av Bergen sentrum.


Besøk Bergen


Storbyen med en småbys sjarm. Brosteinsgater, småbutikker og sjarmerende spisesteder. Fløibanen, Ulriksbanen. Bryggen som er på UNESCOs verdensarvliste. Fisketorget. Norges største akvarium. Barer for både sol- og regndager.


I Bergen har vi flere hotell fra før av, både i sentrum, ved Bryggen og ved flyplassen. Bestill hotellopphold i Bergen, pakk med deg caps og sydvest og kom!


bergen-bryggen-miguel-angel-sanz-unsplashIdylliske Bryggen.

Utsikt fra First Hotel Bergen Marin som snart blir et Clarion Hotel

Fakta om hotellet

  • 151 hotellrom
  • Executive-suiter med balkong og jacuzzi
  • Treningsrom og badstue
  • Nyrenoverte konferanse- og møtelokaler
  • Den populære restauranten GAST er en del av hotellet
  • Beliggenhet på Bryggen, like ved Fløibanen