Ingenting er bedre enn at du vet hva du vil ha. Vi skal gi deg det. Pluss alt det du ikke visste at du trengte.

Clarion Hotel Food
Clarion Hotel og gjestene deres har en veldig spesifikk sak til felles: øye for detaljer.

Ja – for folk vet hva de vil ha. Hva som er viktig for dem. Og preferansene – de er mange og forskjellige. Heldigvis. For hver gjest er unik, og skal behandles deretter. Frokost har du spist før og en hotellseng er ikke noe nytt for deg. Da er det alt det andre som teller. De små tingene, men med stor betydning. Som det første smilet som du møtes av på morgenen fra omelettkokken eller at sengen har lakenene som du har drømt om å ha hjemme.


Ferie. Avkobling. Jobb. Savn. For noen kan hotellbesøket være et sårt etterlengtet avbrekk med noen du er glad i, mens for andre, så er det bare ett av uendelig mange reisedøgn med jobb. Derfor går vi i Clarion Hotel® på jobb. Vi brenner for å skape unike opplevelser for deg. Hver gang. For det har du fortjent. Det er tross alt det et hotellbesøk skal handle om - uansett om du reiser gjennom business eller pleasure. Eller bleisure, om du vil.


Med puls og liv kommer ofte inspirasjon. Og motsatt.


Det vet vi. Derfor er beliggenheten helt avgjørende. Reisetid fra et Clarion-hotell til byens sentrum eller flyplassen er nemlig tilnærmet ikke-eksisterende. Hvorfor? Fordi sentrum alltid er rett utenfor døren. Alt for at du skal være der det skjer. Du er i sentrum - bokstavelig talt.


Clarion Hotel Malmö Live - facade


Likevel – hos oss skal du egentlig slippe å måtte gå ut døren i det hele tatt


Herlige senger, myke laken og store puter kan gjøre så selv det største A-mennesket plutselig vil bli liggende hele dagen. Men en varm, oppfriskende dusj med Rituals-produkter kan kanskje gjøre susen?


Også er det jo sånn at både morgenfuglene og syvsoverne trenger en god og sunn frokost for å få en energirik og god dag. Nytrukken kaffe, smoothies, juicer, økologiske skinker og oster fra lokale leverandører, og ikke minst: omelettkokk, som hver eneste dag står klar for å lage din favorittomelett.


Og for søtmomsene har vi selvsagt ferske bakevarer hver eneste dag, som skal spises uten et fnugg av dårlig samvittighet. Er du ikke enig?


Clarion Hotel omelette breakfast


Kunst, musikk, cocktail og mocktails


Clarion Hotel jobber aktivt for at du skal oppleve noe nytt hver gang du er hos oss. Med blant annet original-Munch og Warholmalerier som oppdateres jevnlig, design fra noen av skandinavias beste designere og egenkurert musikk-liste som tilpasses etter tid på dagen, skapes det en atmosfære med rom for inspirasjon og kreativitet.


Finn din favorittcocktail, eller mocktail, og sett deg ned i vårt Living Room med gode venner, kollegaer eller bare for å observere et yrende liv. Og blir du rastløs? Ingen problem. Alle våre hotell arrangerer alt fra Yogabrunsj til Afternoon Tea, utekino og konserter. Det eneste du må gjøre, er å finne ut av hva som trigger deg mest.


Clarion Hotel Amaranten - Living room


For the foodies


Uansett om du er på jobbreise eller om du reiser for ren pleasure, så må du jo tross alt spise. Og er det noe som er viktig for både oss og gjestene våre, så er det mat. Hos oss jobber kokkene våre daglig med å utvikle uslåelige retter for at du skal bli servert et måltid ulikt noe annet du har smakt, som trigger smaksløkene, som er kortreist og økologisk.


Always on the move, but still fit and fab


Vi vet at noe av det som er vanskeligst med å reise ofte er å klare å spise riktig, men også å få til treningen. Vi vet akkurat hvordan det er - derfor har vi skapt utallige muligheter for deg til for å ikke velge bort de få minuttene med trening som får hjernen til å tenke klarere. I resepsjonen finner du kart over løperuter både for nybegynnere og marathon-proffene, og våre treningsrom har ofte en magisk utsikt.


Når du har gitt alt du kan, kan du tre inn på spaet og begynne dagen med noen svømmetak i bassenget. For vi vet at alle de investerte minuttene til deg selv gir deg energi for hele dagen.


Clarion Hotel Post pool


Yes – WeCare


Visste du at ved å bo på et Clarion Hotel, så bidrar du faktisk positivt til samfunnet og miljøet? Ja, du hørte rett! Vi jobber kontinuerlig for å finne de beste løsningene i alle ledd av vår business som gjør at vi kan minimere matavfall, plast og CO2-utslipp.


Dette gjør vi blant annet gjennom å minimere størrelsen på tallerkenene, dyrke egne urter og grønnsaker så det blir så kortreist som mulig, støtte lokale leverandører, bygge solcellepanel på taket og å stadig finne andre alternativer til plastemballasje.


Hotellene våre arrangerer også flere lokale initiativ - som plogging - som har blitt svært populært blant gjestene våre. Kanskje du vil bli med neste gang du bor hos oss?


Clarion Hotel Sustainable food


Våre hotell er for deg som ikke har et sekund å miste, men som gjerne bruker tid på de små detaljene som virkelig teller. 28 hotell i Norden. Din reise begynner her.