Nå er det bestemt. Et nytt, spennende og ikke minst høyt Quality Hotel™ skal bygges i Jönköping, med byens absolutt beste beliggenhet. I nærheten av vann, sandstrand, shopping og byens uteliv.

Suite-Quality-Hotel-Jonkoping
Ingen dårlig utsikt fra hotellets suiter

Et hotell med 229 rom, store konferanselokaler, spa, bar og restaurant kommer garantert til å bli Jönköpings nye landemerke. 60 meter høyt, 18 etasjer totalt og med bare noen få meter til sørspissen på Vättern får hotellet en uslåelig utsikt. Utsikten kan man nyte på en av hotellets mange terrasser, eller andre områder, som suitene. Suitene plasseres helt i toppen av bygget og kommer til å innredes med blant annet lukseriøse badekar der du kan ligge og se på båter som glir forbi på Vättern.


New-Quality-Hotel-Jonkjoping-fascade Nye Quality Hotel™ i Jönköpings flotte fasade


En møteplass for både gjester som for innbyggere i Jönköping


I Jönköping myldrer det av liv. Med alt fra Nordens største messefirma, Elmia til Jönköping University, en høyskole i sterk vekst med over 7 500 studenter.

– En spennende destinasjon krevet et spennende hotell. Med nye Quality Hotel er vårt mål å sette en ny standard for møtehotell i byen, sier Petter A. Stordalen før han forsetter å fortelle om planene som det har blitt jobbet med lenge:

– Det er et prosjekt vi har holdt på med lenge. Jeg er utrolig glad for at vi nå er i havn og kan begynne å forandre området og jobbe med å bygge et så bra hotell som bare mulig. Det her skal bli et sted som det skal være like selvfølgelig å dra til for besøkende i byen, som for innbyggerne av Jönköping.
Fakta om hotellet:  • 229 hotellrom

  • 18 etasjer

  • 832 kvadratmeter konferanselokaler, med plass til 626 møtedeltakere i kinooppsett.

  • Arkitekt: Enter Arkitektur

  • Åpning: 2022


Hotellet ligger i Tändsticksområdet i Jönköping. Et område som er kjent for sin store fyrstikkproduksjon på midten av 1800-tallet frem til 1970. I tillegg til et fyrstikkmuseum er området nå fylt med barer, restauranter og kule butikker.
Strawberry har allerede tre hotell i Jönköping. Clarion Collection® Hotel VictoriaComfort Hotel® Jönköping og det nyeste tilskuddet VOX Hotel. Det savnes med andre ord bare et Quality™ Hotel. Quality Hotel er en hotellkjede i Strawberry som har over 60 hotell i Norden.