Behagelige senger, deilig frokost, velutstyrte treningsrom og spa-avdelinger – det er deilig å bo på hotell. Enda deiligere er det at man kan tjene på å gjøre det. Tjen bonuspoeng når du booker hotell, spiser på restaurant eller kjøper is. Faktisk kan du tjene bonuspoeng på alle kjøp du gjør, og de poengene kan du i neste runde bruke på nye hotellovernattinger – og mye annet.  Det eneste du trenger å gjøre, er å bruke Strawberry Mastercard når du handler.

Frokost på Clarion Hotel Stavanger
Frokost med utsikt er bare en av mange ting som kan gi deg bonuspoeng.

Fra poeng til opplevelser – Strawberry Mastercard lønner seg


Strawberry Mastercard er et bonus- og kredittkort som gir deg både økonomisk frihet i hverdagen og fordeler. Det er enkelt, trygt og smidig å få seg et Strawberry Mastercard. Bestiller du og bruker kortet innen 30 dager etter mottakelse av kort får du 10 000 bonuspoeng i velkomstgave, uansett beløp. Det betyr at du faktisk kan kjøpe så lite som en tyggispakke og få 10 000 bonuspoeng.


Bonuspoeng er dine opptjente poeng som ligger registrert på deg hos Strawberry. Med disse kan du bo en bonusnatt på våre hotell, du kan bruke de på reiser og andre bra saker, eller du kan gi de bort i gave – det er helt opp til deg. Er du allerede medlem i Strawberry, er det bare til å begynne den enkle inntjeningen av bonuspoeng, hvis ikke – er det bare å bli medlem! En fordel med å ha Strawberry Mastercard er at du automatisk blir oppgradert til SILVER-medlemskap. Veien til høyere medlemsnivå med enda flere fordeler blir mye kortere. To fluer i en smekk?


Strawberry Mastercard – kortet for deg som vil ha fordelerOppsummert lønner det seg å bo på hotell – i hvert fall når du betaler med Strawberry Mastercard. Du får poeng for alt du handler! Enda nærmere bestemt:  • 30 bonuspoeng per 100 kroner du bruker hos Strawberry (over alt på hotellene, i restauranten o.l.)

  • 20 bonuspoeng per 100 kroner du bruker utenlands (beregnet i NOK)

  • 10 bonuspoeng per 100 kroner på øvrige kjøp

  • 20 ekstrapoeng per 100 kroner når du booker på strawberry.no


– og mye mer! Sjekk ut alle fordelene du får med Strawberry Mastercard.


Book hotell til laveste pris og få med gunstig reiseforsikringSkal du reise på besøk til slektninger, på weekendtur eller på ferie? Betaler du med Strawberry Mastercard tjener du ikke bare poeng – du får automatisk med en gunstig reiseforsikring når du betaler minst 50 % av reisens kostnader med kortet. Den omfatter også en reiseulykke- og avbestillingsforsikring. Det betyr du kan få erstatning dersom flyet er forsinket, om bagasjen har kommet på avveie – eller ved akutt sykdom.


Det enkleste og smarteste er alltid å booke på strawberry.no eller i appen vår, uansett medlemskap eller ei. Prisen du finner her vil alltid være best, ettersom vi garanterer laveste pris på alle våre hotell. Når du booker i våre kanaler får du også klubbprisen vår, som gir 5-15 % rabatt på ordinær rompris. Booker du via vår hjemmeside eller app får du i tillegg 20 bonuspoeng per 100 kr hvis du betaler for oppholdet med ditt Strawberry Mastercard!


Strawberry Mastercard er kortet for deg som vil ha fordeler som lønner seg! Les mer og søk om ditt kort i dag!


Effektiv rente ved kreditt på 15 000 kroner / 12 mnd fra 27,78 % til 32,98 % (32,98 % ved årsavgift 595,-). Totalpris fra kr 16 984 til 17 284.