Visste du at du kan bruke bonuspoengene hos Strawberry til mer enn bare gratisnetter? Les videre, og finn ut hvordan du får så mye som mulig ut av bonuspoengene dine. Akkurat nå har vi unike tilbud for deg som har bonuspoeng å bruke opp.

En dame med solbriller ligger på en eng med løvetann.

Den mest populære måten å bruke bonuspoeng er selvsagt å bruke dem for å betale hotellnetter – det vi vanligvis kaller bonusnetter. Men det finnes mye mer du kan gjøre med bonuspoengene dine for å gi deg selv det lille ekstra i hverdagen.


1. Doner poeng til UNICEF


Du kan hjelpe UNICEF med det livsviktige arbeidet som de som hjelpeorganisasjon gjør for å støtte barn og familier i nød og krig. Velg å donere 2500, 5000, 7500, 10 000, 20 000 eller 30 000 poeng – dette tilsvarer summer fra 100 til 1200 kroner.


Doner bonuspoeng til UNICEF


Girl standing on the street amongst ruins - UNICEF_16_9
Sett bonuspoengene dine i arbeid for et godt formål.


2. Forvandle bonuspoeng til gavekort hos Ving


Vi håper at denne nyheten ikke har gått deg ubemerket forbi – nå kan du nemlig kjøpe gavekort på solreiser med Ving for bonuspoengene dine! Gavekortene kan kjøpes i Poengbutikken, og sendes til deg via e-post.


Med fire forskjellige valører, kan du velge blant gavekort fra 10 000 og helt opp til 50 000 poeng. Det tilsvarer mellom 300 og 2000 kroner, og kan brukes til å hel- eller delbetale reiser med Ving. Gavekortet er gyldig i tre år fra kjøpsdato.


Gavekort hos Ving kjøper du her


Beach, palms and sea - Ving_16_9La sol og varme komme litt nærmere med et gavekort fra Ving!


3. Gavekort på hotelleventyr


Våre nye hotellgavekort har formålet å forvandle en ettermiddag til litt eksklusiv alenetid, en ledig dag til en staycation eller en helg til en weekend i en helt ny by. Dette gavekortet kan du nemlig bruke overalt på våre hotell: i restauranten, i baren, på spa eller som hel- og delbetaling for en hotellnatt.


Så hva er bonuspoengene dine verdt? Gavekortene kan kjøpes for alt fra 7500-15 000 poeng, og er verdt henholdsvis 300-600 kroner, klare til å brukes på akkurat det du vil. Du trenger ikke engang å bruke det selv, dette gavekortet er nemlig en verdsatt gave for de fleste.


Kjøp gavekort her


Part of bed in superior room Clarion Copenhagen Airport_16_9Hotelleventyr verdsettes av alle, og våre nye gavekort kan brukes til det mest: hotellfrokost, spainngang, restaurantregningen eller overnatting.


4. Doner bonuspoengene til Kreftforeningen


Takket være årevis med kreftforskning over stadig flere en kreftdiagnose. Men enda finnes det mer å gjøre, og Kreftforeningen gjør et viktig arbeid for at færre skal bli rammet og for at flere skal overleve kreften. Når du donerer mellom 2500-30 000 poeng, brukes bonuspoengene dine til å styrke kreftforskningen i sitt viktige arbeid.


Doner bonuspoeng til Kreftforeningen


En forskare som jobbar med cancer på CancerfondenBonuspoengene dine kan hjelpe å drive kreftforskningen framover.