Medlemskap

Partnertilbud

Bekjemp kreft sammen med Kreftforeningen

Kreftforeningens visjon er å bekjempe kreft. Nå kan du donere bonuspoengene dine til det viktige arbeidet deres. Takk for at du bidrar!

Strawberry og Kreftforeningen er stolte samarbeidspartnere

Uansett hvem du er eller hvor du bor, er kreft noe som påvirker oss alle. Kanskje er noen du kjenner berørt, eller så er du det selv. Vi vet alle hvor viktig forskning er i kampen mot kreft – både for å forebygge og bekjempe. Å kunne bidra til Kreftforeningens viktige arbeid som påvirker så mange, er noe som står vårt hjerte nær. Derfor kan du som medlem donere bonuspoengene dine til Kreftforeningen.

Dette sier Kreftforeningen om samarbeidet:

Kreftforeningen er stolte over å ha Strawberry som ny samarbeidspartner. For Kreftforeningen er det viktig å ha solide samarbeidspartnere med gode verdier, som kan dele våre budskap både i ord og handling. Samtidig vet vi at veldig mange av deres gjester ønsker å støtte vårt arbeid gjennom donasjoner. Når dette nå er mulig, vil vi kunne gjøre mer av det viktige arbeidet innen forskning og omsorg, samtidig som vi sammen kan rette fokus på forebygging.

Om Kreftforeningen

Kreftforeningen er en av de største bruker- og interesseorganisasjonene i Norge. Kreftforeningens formål er å arbeide for å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende. Gjennom forskning og forebygging, informasjon, støtte, rådgivning og politisk arbeid bekjemper vi kreft lokalt, nasjonalt og globalt. Kreftforeningen er en organisasjon som med sine 115 200 medlemmer, 25 000 frivillige og 200 medarbeidere som med sin kompetanse og engasjement skaper gjennomslag for kreftsaken.

De største oppgavene Kreftforeningen jobber med er; bevilgning av penger til kreftforskning, helseopplysning – årsaker, forebygging og behandling og omsorgsarbeid som hjelper kreftpasienter og pårørende. I tillegg arbeider Kreftforeningen med påvirkning av myndigheter og helsevesen og er talerør til beste for kreftsaken.

Den brede støtten gjør oss til den ledende frivillige organisasjon i kreftarbeidet i Norge og bidrar til målrettet innsats innen forskning, omsorg, forebygging og informasjon.

Strawberry er en stolt partner av Kreftforeningen. Vi vet at forskning nytter og redder liv.

Kjøp et armbånd, og bidra til kreftforskning

Kreft skaper følelser det er vanskelig å sette ord på – for mange er fuck cancer det nærmeste man kommer. Ved å kjøpe et armbånd støtter du kreftforskning og aktiviteter for unge berørt av kreft. Fuck Cancer-armbåndene lages av frivillige ildsjeler som ønsker å støtte kreftsaken – de jobber hardt for at det hele tiden skal være armbånd tilgjengelig i nettbutikken. Inntektene deles mellom Kreftforeningen og Ung kreft. Har du lyst til å være med på dugnad for å lage armbånd, finner du mer informasjon om dette på ungkreft.no. Du kan kjøpe armbåndet her.

Slik donerer du bonuspoengene dine

Velg selv hvor mange bonuspoeng du vil gi bort. Du kan donere fra 2 500 poeng, som tilsvarer 100 NOK.

Kreftforeningen sitt arbeid i kampen mot kreft pågår for fullt. Siden Kreftforeningen er en uavhengig og ideell organisasjon, er alle donasjoner, store som små, viktige for at arbeidet og forskningen skal fortsette. Du kan bidra ved å donere bonuspoeng, 2500 poeng tilsvarer 100 kr. Hjelp Kreftforeningen med et bidrag – slik at færre blir berørt og flere overlever!